Peper SIKARA MADAGASCAR ZANZIBAR 10 g, Peugeot

Code: PG32739
Brand: Peugeot
9 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Geschikt voor ZANZIBAR slijpmachine.

Detailed information

Product detailed description

Witte Sikara peper uit Madagaskar

Oorsprong en geschiedenis

De teelt van groene paprika is meer typisch voor Madagaskar. Bij de teelt van witte peper is het noodzakelijk de peper te laten rijpen om grote peperkorrels te krijgen. Gérard Vives heeft een systeem opgezet om op verschillende plaatsen de beste granen te verzamelen, die vervolgens in vers water worden geweekt, gewassen, in de zon gedroogd en ten slotte zorgvuldig gesorteerd. Dit proces levert een zeldzame en uitzonderlijke witte peper op.

Tips en gebruik in de gastronomie

Het is geschikt voor mosselen, oesters, wit vlees, gevogelte, witte vis, varkens- en kalfsvlees en witte sauzen. Uitstekende smaakmaker voor pasta, rijst, gestoomde groenten, gegrilde groenten, pompoen, champignons, asperges, scharlakenrode of gewone bonen, tomaten en salades. Wij raden ook aan het te gebruiken op desserts met sinaasappels en peren.

Over de smaak

Witte Sikara peper heeft een zeer frisse, plantaardige
en bloemige smaak, met een dominante mentholtoets,
en ook hints van anijs, citroen en eucalyptus

Peper malen

Het malen wordt vooral gebruikt om de volle smaak van de peper vrij te maken. De aromatische moleculen zitten in de kern van de peperkorrel en de hete zitten vooral aan de buitenkant. Gebruik daarom voor meer pit een fijne maling, en kies voor maximale smaak een grovere maling, waardoor de essentie van het graan perfect tot zijn recht komt. De peper moet op het laatste moment gemalen worden! Sterke momenten zijn vluchtig ... Als u van de peper op zijn best wilt genieten, kookt u hem niet te lang mee, dan verliest hij zijn kracht.

Additional parameters

Category: Peper en specerijen
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Product type: Molen
Collectie: Peugeot ZANZIBAR
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: