Vouwen snijplank groente Chop2Pot™ Klein Joseph Joseph

Code: JSNSG016SW
22 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: de snijplank gemakkelijker uitnemen

Detailed information

Product detailed description

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: de snijplank gemakkelijker uitnemen

Oplossing: de Chop2Pot opvouwbare snijplank

Zodra de ingrediënten op de snijplank zijn gesneden, moet de inhoud meestal ergens worden overgebracht - in een kom, pan, bord of pot. Stel u voor dat deChop2Pot met één hand kan worden opgevouwen om het legen precies, gemakkelijk en schoon te maken. De zachte randen van het handvat zorgen voor een comfortabele grip.

  • Vouwplank
  • Universeel gebruik
  • Bediening met één hand - knijp gewoon in de randen van het handvat
  • Gemakkelijk legen van de snijplank
  • Comfortabel zacht antislip handvat
  • Vaatwasserbestendig
  • 3 maten in verschillende kleuren

Plastic messenplanken zijn ideaal om uw messen in goede conditie te houden, naast houten planken. In tegenstelling tot houten planken zijn kunststof planken echter duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Onze tip: het is raadzaam om meerdere snijplanken in de keuken te gebruiken. Deze methode van snijden is volledig hygiënisch en wordt gebruikt door professionals. Ideaal is de aanschaf van snijplanken voor vlees, groenten, gekookte gerechten en gebak.

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Snijplanken
Warranty: 2 years
Weight: 0.31 kg
Kleur: Groen
Materiaal: Plastic
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Snijplank
Collectie: Joseph Joseph Chop2Pot™
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: