Customer support:info@kulina.nl

Sous-vide stick, SV 50, Steba

Code: STEBASV50
Brand: Steba
210 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

De Sous Vide Steba SV 50 is een dompelkoker die gebruikt wordt voor Sous Vide koken. Vlees dat volgens de Sous-Vide methode is bereid, is mals en sappig. Bovendien behouden alle voedingsmiddelen een maximaal vitaminegehalte.

Het kooktoestel is draagbaar, u kunt het gebruiken in elke container met een diepte van minstens 15 cm. Gemakkelijk te gebruiken, met een LCD-scherm, een timer en een nauwkeurige temperatuurregeling. Het is de ideale keuze voor wie graag kookt bij een constante lage temperatuur.

Detailed information

Product detailed description

De universele dompelkoker SV 50 van de Duitse fabrikant Steba is een uitstekende hulp bij het sous-vide koken. Sous vide is in wezen langzaam koken bij een constante lage temperatuur, waarbij de maximale hoeveelheid sappen, smaak en aroma en de gezondheidsvoordelen in het voedsel behouden blijven. Vlees dat met de sous vide methode is bereid is mals, zacht en sappig. Met dit kooktoestel kunt ook u koken als de chefs van de beste restaurants. U kunt de cooker gebruiken in elke container die meer dan 15 cm diep is. Het fornuis is gemaakt van roestvrij staal. Het LCD-scherm geeft u informatie over de huidige temperatuur. U kunt een timer instellen tot 99 uur en de nauwkeurige temperatuurregeling zorgt ervoor dat u altijd de juiste temperatuur krijgt voor het soort bereiding dat u doet. Het universele kooktoestel Steba is mobiel, compact en gebruiksvriendelijk. Kook als een pro!

SPECIFICATIES

Externe afmetingen (h x b x d): 37,5 x 8 x 10,5 cm

Afmetingen verpakking (h x b x d): 40 x 10 x 12 cm

Gewicht instrument: 1,1 kg

Gewicht verpakking: 1 ,2 kg

Vermogen: 800 W

Kooktoestel: dompelaar

Watercirculatie: 0,8 l/min

Timer: tot 99 uur

Materiaal: roestvrijstalen behuizing, duurzaam plastic

Kleur: zwart, roestvrij staal

VOORDELEN EN NADELEN

plus

De Sous-Vide kookmethode maakt langzaam garen bij een constante lage temperatuur mogelijk. Hierdoor wordt uw voedsel zacht en sappig en blijven smaken en aroma's maximaal behouden.

Het dompelkooktoestel is compact en draagbaar.

U kunt het gebruiken in elke container van minstens 15 cm diep.

Huidige temperatuurstatus op LCD-scherm, nauwkeurige temperatuurregeling, timer.

minus

Hogere aankoopprijs

PRAKTISCHE TIP

De Sousvide dompelkoker Steba kan worden gebruikt in elke container met een diepte van 15 cm of meer.

De SV 50 verwarmt 20 l water tot 56 °C met een nauwkeurigheid van ongeveer 0,5 °C in 45 minuten.

Geschikt voor de kachel: GEEN

Geschikt voor de oven: NEE

Vaatwasserbestendig: NEE

En hoe werkt het eigenlijk?

De Sous Vide methode is al decennia lang het geheim van de beste koks, maar nu is het beschikbaar voor alledaagse gebruikers. Het is de bereiding van voedsel bij lagere temperaturen in een vacuüm.

season seal simmer


Proef

Zavakuovat Lichtjes koken

Vlees dat onder vacuüm is bereid, behoudt al zijn natuurlijke smaken. Maar als je het goed kruidt, zal de smaak van de kruiden het hele vlees doordringen.

Het belangrijkste moment van de hele procedure - stofzuigen. Deze stap zuigt de lucht uit de zak, sluit hem af en voorkomt dat de smaken en aroma's tijdens het koken de zak verlaten

Bij deze methode worden de ingrediënten langer, zachter en op een lagere temperatuur gekookt. Als u bijvoorbeeld rundvlees medium rare wilt, mag u de temperatuur van 56,5°C niet overschrijden.

Additional parameters

Category: Sous-vide kokers
Warranty: 2 years
Weight: 1.3 kg
EAN: 4011833302502
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Sous-vide vacuümkoker
Margin: A
K překladu: CZ AUTO
Producent: Steba
Margin-category: C
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check