Viva Scandinavia

Viva Scandinavia is een merk voor echte theeliefhebbers, die geloven dat theebrouwen van losse thee een ritueel is dat gevierd mag worden. Mokken, kopjes, theepotten en thee-eitjes - maak een kopje thee in Scandinavische stijl!
108 items total
Theepot met infuser NICOLAS 750 ml, glas, Viva Scandinavia
34 €
VS70400
Suiker- en melkset NICOLA in, 2 stuks, grijs, Viva Scandinavia
50,80 €
VS36303
Suiker- en melkset NINA, poederbruin, Viva Scandinavia
29,95 € –9 %
27 €
VS79462
IJstheekaraf INFUSION 2 l, zwart, Viva Scandinavia
39,95 € –17 %
33 €
VS33301
Suiker- en melkset CLASSIC, glas, Viva Scandinavia
28 €
VS75700
Thee-infuser INFUSION 9 cm, blauw, roestvrij staal, Viva Scandinavia VS29164
Thee-infuser INFUSION 9 cm, grijs, roestvrij staal, Viva Scandinavia VS29134
Thee-infuser INFUSION 9 cm, rood, roestvrij staal, Viva Scandinavia VS29125
Thee-infuser INFUSION 9 cm, zwart, roestvrij staal, Viva Scandinavia VS29101
Thee-infuser INFUSION GLOBE 16 cm, wit, glas, Viva Scandinavia
12 €
VS70302
Theefilterzakjes, 50 stuks, Viva Scandinavia
8 €
VS83101
Up
More products

Viva Scandinavia - laten we een kopje thee drinken!

Viva Scandinavia is een op thee gericht merk dat een reputatie heeft opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige, minimalistische en functionele producten voor het zetten en serveren van thee en koffie. De geschiedenis van het merk is geworteld in een diepe waardering voor de Scandinavische levensstijl, die eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Het merk werd in 2010 in Denemarken opgericht door theeliefhebber Peng Lin, die daarvoor eigenaar was van een softwarebedrijf. Hij vond het moeilijk om esthetisch mooi theeservies te vinden voor de heerlijke thee waar hij fan van was. Hij begon met het runnen van een succesvolle fabriek voor huishoudelijke artikelen en werkte al snel samen met een groep toonaangevende productontwerpers in Denemarken. Zo creëerde hij prachtig vormgegeven stukken die erg in de smaak vallen bij theeliefhebbers over de hele wereld. Vandaag de dag is het hoofdkantoor van VIVA gevestigd in het centrum van Toronto met Europese dochterondernemingen in België en China.

Viva Scandinaviamissie

Thee is al 5000 jaar een traditie in de meeste culturen. Het begeleidt alle gelegenheden en momenten van menselijke sociale interacties en vieringen, het is de drank die helpt om te ontspannen en het moment te beleven. VIVA het merk eert en waardeert het belang van de theemakerstradities en streeft ernaar om deze tradities te moderniseren zodat de huidige en toekomstige generaties ze kunnen behouden.

De missie van het merk is om de wereld te inspireren om te ontspannen en zich beter te voelen met het perfecte kopje thee, elke keer weer. Om dit te bereiken biedt Viva Scandinavia de beste producten die nodig zijn voor het theeritueel en om losse thee zo gemakkelijk mogelijk te bereiden.

Populairste producten voor theezetten

Een van de populairste producten van Viva Scandinavia is de Infusion Theepot die in veel huizen en kantoren staat en die in 2013 de reddot design award won. De pot is ontworpen met een uitneembaar roestvrijstalen thee-ei waarmee gebruikers gemakkelijk losse thee kunnen zetten, terwijl het borosilicaatglas ervoor zorgt dat de thee langer heet blijft. Andere theegerelateerde producten van het merk zijn theekopjes, mokken en theepotten, die allemaal ontworpen zijn met dezelfde minimalistische en functionele benadering. Als je van thee houdt, bekijk dan zeker onze koopgids over thee zetten. Daar vind je heel wat Viva Scandinavia producten en leer je hoe je ze moet gebruiken.

Viva Scandinavia biedt ook een assortiment koffiegerelateerde producten, waaronder koffiezetapparaten, kopjes en mokken. De koffiezetapparaten van het merk zijn ontworpen met een unieke "druppelvrije" schenktuit die zorgt voor een koffiezetervaring zonder geknoei, terwijl de kopjes en mokken gemaakt zijn van dubbelwandig glas dat de koffie heet houdt zonder je handen te verbranden.

Waarom zetten mensen graag thee met Viva Scandinavia producten?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen Viva Scandinavia leuk vinden, is het streven van het merk naar duurzaamheid. De producten van het merk zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals borosilicaatglas en bamboe, en de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast werkt het merk samen met organisaties die duurzame praktijken promoten, zoals de Rainforest Alliance, om het milieu te helpen beschermen.

Een andere reden waarom mensen van Viva Scandinavia houden is het minimalistische en functionele ontwerp van het merk. De producten zijn ontworpen met eenvoud in het achterhoofd, met strakke lijnen, gedempte kleuren en functionele functies waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn en er goed uitzien. Deze ontwerpbenadering heeft Viva Scandinavia producten populair gemaakt bij mensen die de schoonheid van eenvoud waarderen.

Of je nu van thee of koffie houdt of gewoon de schoonheid van een eenvoudig ontwerp waardeert, Viva Scandinavia heeft voor ieder wat wils.