WMF Pans

Profi Resist
Zeer Duurzame Koekenpannen met Antiaanbaklaag
Hybride kookgerei – het beste van twee werelden
De Profi Resist serie pannen combineert de voordelen van roestvrij staal en anti-aanbakpannen en pakt tegelijkertijd hun belangrijkste zwaktes aan. Een roestvrijstalen pan biedt uitstekende thermische eigenschappen. Dankzij de dikke stalen bodem geleidt hij warmte gelijkmatig en gaat hij jarenlang mee. Echter, zonder de juiste techniek kan voedsel gemakkelijk blijven plakken. Omgekeerd, pannen met antiaanbaklaag maken het koken gemakkelijker, maar hun lichtgewicht constructie leidt vaak tot ongelijke warmteverdeling en vervorming van de pan na verloop van tijd. Bovendien is het oppervlak gevoelig voor krassen. WMF Profi Resist is de oplossing.

Beschermend rooster
De antiaanbaklaag wordt beschermd door een verhoogde roestvrijstalen honingraatstructuur. Dit beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor een ideale vetverdeling voor een gelijkmatige, knapperige bruining.

Antiaanbaklaag
Profi Resist Serie: Voorzien van de gepatenteerde Permadur-coating – extreem duurzaam en PFOA-vrij.
Profi Resist Ultimate Serie: Voorzien van een keramische coating – PFOA- en PTFE-vrij.

Gelijke Verwarming
De pannen zijn gemaakt van een drielaags materiaal: een aluminium kern, een binnenlaag van Cromargan® roestvrij staal en een buitenlaag van extreem duurzaam chroomstaal. Dit materiaal verdeelt de warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak.

Oven and Induction Safe
What can't regular non-stick pans do? They can't properly "sear" food. On a stainless steel or carbon steel pan, meat is quickly sealed by caramelizing its natural juices. A flavorful crust forms on the surface while the juices remain inside.
"WMF Profi Resist pans are number one in our cooking school. We have 10,000 participants pass through our courses annually, and we certainly don't go easy on the pans."
Jan Křídlo, Chef at Chefparade Cooking School