Gourmetstellen

1 items total
Draagbare inductiekookplaat KULT X, WMF
129,99 € –6 %
Draagbare inductiekookplaat KULT X, WMF
Online op voorraad (21 pcs)
122 €
WM0415240011

Tabletcookers - een handige en veelzijdige kookoplossing

Wat zijn tafelmodellen?

Tabletcookers zijn een praktische en flexibele kookoptie die licht, draagbaar en makkelijk te gebruiken is. Ze zijn perfect voor flats, studentenkamers, kantoren en buiten koken omdat ze vaak kleiner zijn dan conventionele branders en ovens. Verschillende soorten voedsel, zoals roerbakgerechten, noedels en gegrild vlees, kunnen worden bereid met tafelmodellen.

Tafelfornuizen zijn een praktisch en voordelig alternatief om maaltijden te bereiden zonder een volledig fornuis te hoeven gebruiken.

Wat zijn de soorten tafelmodellen?

Er zijn twee hoofdtypen tafelmodel fornuizen: Inductie en elektrisch. Inductiekookplaten zijn elektrische kookplaten die een magnetisch veld gebruiken om kookgerei te verhitten. Ze zijn zeer efficiënt en kunnen snel opwarmen, waardoor ze voor veel mensen een populaire keuze zijn.

Er zijn ook elektrische kookplaten, dat zijn de soorten fornuizen die alleen elektriciteit gebruiken om je eten op te warmen. Ze bestaan uit een of meer branders die worden aangestoken door een elektrische spoel of element. Het zijn gebruiksvriendelijke en flexibele tafelmodel fornuizen en daarom is het een veelgemaakte keuze voor veel huizen.

Hoe onderhoud ik een elektrische kookplaat?

De duurzaamheid, optimale prestaties en het vermijden van elektrische schokken bij het gebruik van een elektrische kookplaat zijn afhankelijk van goed onderhoud. Daarom volgen hier enkele tips voor het onderhoud van een elektrische kookplaat:

  • Maak het fornuis altijd schoon om te voorkomen dat olie en etensresten zich ophopen, wat kan leiden tot brand en andere problemen.
  • Houd de pan uit de buurt van water, zelfs na gebruik, omdat dit kan leiden tot een elektrische schok.
  • Het is ook heel belangrijk dat je altijd de stekker uit het stopcontact haalt als je de kookplaat niet gebruikt.
  • Tot slot is het belangrijk om de pan niet te overbelasten. Overbelasting van de pan kan leiden tot oververhitting en defecten. Kook alleen zoveel voedsel als de pan aankan.

Op Kulina hebben we verschillende andere soorten fornuizen beschikbaar, zoals friteuses, eierkokers, stoomkokers en elektrische tafelgrills.