Zone

Zone Denmark is een Deens merk dat zich toelegt op het creëren van mooie, functionele en hoogwaardige producten voor thuis met een focus op minimalistisch design en aandacht voor detail. Of u nu op zoek bent naar een badkameraccessoire, gadgets voor uw thuisbar, mooi glaswerk of een lifestyle product, Zone Denemarken heeft iets te bieden dat u zeker zal bevallen.
91 items total
Groentebakje CIRCULAR 3 l, lichtgrijs, kunststof, Zone Denmark
69,30 €
ZO23205
Wandspiegel RIM 70 cm, wit, aluminium, Zone Denmark
198 €
ZO14476
Zeepbakje RIM 11 cm, zwart, aluminium, Zone Denmark
34,60 €
ZO14648
Zeepbakje UME 12 cm, wit, keramiek, Zone Denmark
20,53 € –17 %
17 €
ZO331209
Afwasborstel CIRCULAR 24 cm, grijs, kunststof, Zone Denemark
13,80 €
ZO26747
Afwasborstel CIRCULAR 24 cm, zwart, kunststof, Zone Denemark
14 €
ZO26731
Doucheplanchet RIM 22 cm, wit, aluminium, Zone Denmark
56,44 € –18 %
46 €
ZO14467
Douchetrekker RIM 22 cm, wit, metaal, Zone Denmark
Outlet
56,44 € –26 %
41,22 €
ZO14894
Douchetrekker RIM 30 cm, wandmontage, wit, metaal, Zone Denmark
61,58 €
ZO14897
Douchetrekker RIM 30 cm, zwart, metaal, Zone Denmark
61,58 € –11 %
54,40 €
ZO14895
Up
More products

Zone Denmark - minimalistisch, puur en functioneel design uit Denemarken

Zone Denmark is een merk dat synoniem staat voor minimalistisch, puur en functioneel design. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1997, toen het werd opgericht in Denemarken. De filosofie van Zone Denmark is om producten te ontwerpen die zowel mooi als functioneel zijn, met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap.

Zone Denemarken, design dat conventies uitdaagt

Zone Denmark interpreteert moderne trends in nauwe samenwerking met innovatieve Deense ontwerpers. De grootste inspiratiebron zijn designliefhebbers over de hele wereld die de passie voor eenvoud en positiviteit delen. Het resultaat is een functioneel huisontwerp dat conventies uitdaagt, nieuwsgierigheid stimuleert en het dagelijks leven mooier maakt. De uitdrukking is eerlijk en minimalistisch, de materialen zijn aantrekkelijk en de producten zijn innovatief. Daarom wint Zone Denmark regelmatig internationale designprijzen en is het een merk

Zone Denemarken - functionele producten voor je badkamer en huis

Een van de meest opvallende productassortimenten van Zone Denmark is de badkamercollectie, met een grote verscheidenheid aan badkameraccessoires, waaronder zeepdispensertandenborstelhouders en toiletborstels. Het minimalistische ontwerp van de collectie is een perfecte aanvulling op elke moderne badkamer, met strakke lijnen en gestroomlijnde vormen die een gevoel van sereniteit en rust creëren.

Het productassortiment van Zone Denmark gaat echter veel verder dan de badkamercollectie. Ze bieden een breed scala aan baraccessoires, glaswerk en huishoudelijke producten, die allemaal hetzelfde streven naar kwaliteit, functionaliteit en design hebben. De kenmerkende esthetiek van het merk is strak, minimalistisch en modern, met de nadruk op strakke lijnen, gedempte, natuurlijke kleuren en eenvoudige, organische vormen.

Bekroonde producten voor fans van functioneel design

Het merk heeft talrijke designprijzen ontvangen, waaronder German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. De meest bekroonde producten en collecties zijn producten uit de Peili- en Ume-serie (met de dispenser met sensor), Singles-collectie, INU-serie en Cirkelvormige bakken.

Deze prijzen zijn een bewijs van de toewijding van Zone Denmark aan uitmuntend design en innovatie. De producten van het merk staan bekend om hun unieke en functionele ontwerp, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

Zone Denmark is een merk dat zich toelegt op het maken van mooie, functionele en hoogwaardige producten voor in huis. Met een focus op minimalistisch design, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Of je nu op zoek bent naar een badkameraccessoire, een gadget voor in de keuken of de bar, of set van mooie bril, Zone Denmark heeft iets te bieden dat zeker in de smaak zal vallen.