Plastic glazen

10 items total
Kunststof longdrinkglas CLUB L, 400 ml, glashelder, Koziol
7,70 €
KOZ3578535
Kunststof longdrinkglas CRYSTAL L 450 ml, glashelder, Koziol
6 €
KOZ3544535
Kunststof waterglas CLUB S 250 ml, glashelder, Koziol
5,50 €
KOZ3576535
Waterglas CRYSTAL 250 ml, glashelder, Koziol
4,90 €
KOZ3545535

Plastic glazen - een plastic alternatief voor glaswerk

Wat zijn plastic glazen?

Plastic glazen zijn drinkglazen gemaakt van plastic materialen zoals polycarbonaat, acryl of polypropyleen. Deze glazen zijn een geliefde vervanging voor conventioneel glaswerk en waterglazen voor gebruik in veel situaties, zoals buitenbijeenkomsten, zwembadfeestjes of picknicks.

Ze zijn lichtgewicht, herbruikbaar, draagbaar en vaak splintervrij. Plastic glazen zijn er in verschillende maten, stijlen en kleuren.

Op Kulina hebben we de beste plastic glazen van gerenommeerde producenten zoals Koziol. Koziol kunststof glazen zijn bijna onverwoestbaar, dus als je besluit ze te kopen, kun je ze jarenlang gebruiken.

Waar en wanneer kun je plastic glazen gebruiken?

Kunststof drinkglazen zijn een flexibele keuze voor allerlei situaties, zoals:

  • Buitenbijeenkomsten: Plastic glazen zijn perfect voor buitenbijeenkomsten zoals barbecues, picknicks en tuinfeestjes omdat ze minder snel breken dan gewoon glaswerk.
  • Feestelijke gelegenheden: Plastic glazen kunnen een geweldig alternatief zijn voor gelegenheden zoals Thanksgiving of Kerstmis, waar grote groepen mensen samenkomen en vaak wordt gedronken.
  • Reizen: Plastic drinkglazen zijn ook een prachtige optie voor op reis, stranddagen, wandelingen in het bos en andere plaatsen waar glaswerk te zwaar kan zijn of gemakkelijk kan breken.
  • Kinderfeestjes: Omdat plastic glazen splintervrij zijn en minder snel verwondingen veroorzaken als ze vallen of omgestoten worden, zijn ze een veilig alternatief voor kinderfeestjes.

Wat zijn de soorten kunststof glazen die Kulina aanbiedt?

Kulina biedt een breed scala aan plastic glazen voor verschillende dranken, zoals:

  • Plastic waterglazen: Plastic glazen zijn geweldig voor het serveren van allerlei soorten koude dranken
  • Plastic wijnglazen: Plastic wijnglazen zijn er in verschillende maten en stijlen, zoals bekerglazen, wijnglazen met steel en wijnglazen zonder steel. Deze zijn perfect voor buitenbijeenkomsten, picknicks en andere activiteiten waarbij het gebruik van conventionele glazen riskant kan zijn.
  • Plastic bierglazen: Pintglazen, steins en tumblers zijn slechts enkele van de verschillende soorten plastic bierglazen die verkrijgbaar zijn. Ze zijn sterk en onbreekbaar, waardoor ze perfect zijn voor bijeenkomsten buitenshuis.
  • Plastic champagneglazen: Ja, zelfs champagne kan in plastic worden gedronken! Er zijn vele maten en vormen plastic champagneglazen verkrijgbaar, waaronder flutes en coupes. Deze zijn perfect voor gelegenheden zoals bruiloften, bijeenkomsten buitenshuis en andere bijeenkomsten waarbij het gebruik van standaard glaswerk riskant zou zijn.

Kortom, op Kulina vind je verschillende soorten plastic glazen voor verschillende dranken. Welk type je het beste kunt gebruiken, hangt af van je wensen en de situatie.