534 items total
Pannenkoekenpan Kracht Blauw de Buyer 18 cm
22,80 € –43 %
12,90 €
DB530318
Pan met antiaanbaklaag O 20 cm Nordic Profi WMF
89,90 € –39 %
55 €
WM0741096290
Pan met antiaanbaklaag O 28 cm Nordic Profi WMF
99,90 € –5 %
94,90 €
WM0741086290
Ontwerp antiaanbaklaag Wokpan O 30 cm ZWILLING® Madura Plus
98,99 € –9 %
89,90 €
ZW66291306
Pan DUETTO+ G7320734 Tefal 30 cm
Pan DUETTO+ G7320734 Tefal 30 cm
Online op voorraad (>5 pcs)
37,49 €
TEFG7320734
Pan INGENIO UNLIMITED L7630302 Tefal 22 cm
36 €
TEFL7630302
Wokpan met Diamond PRO XR Logic-deksel Woll 28 cm
171 € –27 %
124 €
WL1028PLCIL
Diepe pan met deksel COOK EAT B9223205 Tefal 24 cm
49,49 € –5 %
47 €
TEFB9223205
Glazen deksel met houten greep de Buyer 32 cm
35 € –6 %
33 €
DB411132
IJzer WOK Mineraal B Bois de Buyer 32 cm
IJzer WOK Mineraal B Bois de Buyer 32 cm
Online op voorraad (>5 pcs)
80,90 €
DB571832
Ontwerp antiaanbaklaag Pan O 28 cm ZWILLING® Madura Plus
89 €
ZW66299286
Pan INTUITION B8170644 Tefal 28 cm
Pan INTUITION B8170644 Tefal 28 cm
Online op voorraad (>5 pcs)
33,49 €
TEFB8170644
Rotisser pan Fiskars 28 cm
121 € –28 %
Rotisser pan Fiskars 28 cm
Online op voorraad (1 pcs)
87 €
FISK1023750
Staal grillpan Mineraal B Element O 32 cm de Buyer
Outlet
69,90 € –15 %
59,41 €
DB561332
Titanium grillpan op inductie 28 x 28 cm Diamond Lite WOLL
128 € –20 %
103 €
WL6281DPI
Titanium pan 30 x 26 cm Diamant Woest WOLL
Outlet
104 € –37 %
65,60 €
WL629DPS
Titanium pan voor inductie 28 x 28 cm Diamond Lite WOLL
Outlet
124 € –43 %
70,50 €
WL628DPI
Titanium pan Wok O 32 cm met handvat Nu titanium WOLL
136 €
WL11321N
Up
More products

Koekenpannen - hoe kiest u de juiste?

Koekenpannen zijn net als kookpannen en messen essentiële keukenbenodigdheden. Als u zich afvraagt welke pannen u echt nodig heeft, welke soorten pannen het beste zijn en welk materiaal het beste is voor een pan, kijk dan wat we voor u hebben of bekijk onze complete gids over koekenpannen hier. Het kopen van de juiste pannen voor uw keuken hangt af van veel factoren, zoals wat voor soort voedsel u meestal bereidt, hoe vaak u kookt, wat voor soort fornuis u gebruikt, wat uw kookstijl is en voor hoeveel mensen u meestal kookt. Als u echter overweegt om een basisuitrusting voor uw keuken te kopen, moet u beginnen met de volgende 4 pannen:

4 essentiële pannen voor iedere keuken

  1. kleine koekenpan voor gebakken eieren, roerei, pompoenpitten roosteren voor uw salade of andere kleine gerechten of kleine taken die u in uw keuken moet doen.
  2. universele koekenpan met een afmeting die geschikt is voor uw gezin.
  3. pan met antiaanbaklaag voor delicatere gerechten zoals eieren, crêpes, pannenkoeken, groenten, kip en vis, die op middelhoog en laag vuur kunnen worden gebakken.
  4. diepe sauteerpan voor gerechten als risotto, stoofschotels en eenpansgerechten (stoofschotels, curry's, enzovoorts).

Zoals we al zeiden, hangt het kiezen van de juiste pannen voor uw keuken ook af van wat u gewoonlijk bereidt. Koop een gietijzeren grillpan als u van gegrilde groenten of steaks houdt. Kies een crêpe- of pannenkoekenpan als uw gezin in het weekend graag een zoet ontbijt eet. En als u van de Aziatische keuken houdt, wilt u misschien ook een wok kopen die zeer nuttig zal zijn bij het bereiden van roerbakgerechten.

Welke merken pannen zijn het beste?

Bij Kulina vindt u tal van hoogwaardige merken voor kookgerei en premium pannenfabrikanten. Het is erg belangrijk om een betrouwbare pannenfabrikant te kiezen, aangezien voedselveilige materialen van topkwaliteit zowel de duurzaamheid van de pan als de resultaten van uw culinaire experimenten beïnvloeden. Onder de merken die bij Kulina verkrijgbaar zijn, vindt u bekende fabrikanten als De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax en Mauviel. U kunt kiezen uit losse pannen of een pannenset met pannen van verschillende maten. Hoe zorgt u voor uw koekenpannen? Als u geld heeft geïnvesteerd in een pan van goede kwaliteit, zorg er dan op een gepaste manier voor, zodat u hem lang en gezond kunt gebruiken. Hoe moet u een koekenpan onderhouden? Volg deze eenvoudige regels om er lang plezier van te hebben:

  • gebruik geen metalen keukengerei in uw pannen met antiaanbaklaag.
  • was uw pan altijd met de hand af, zonder schoonmaakmiddelen of schuursponsjes.
  • droog de pan onmiddellijk af na het afwassen.
  • vermijd grote veranderingen qua temperatuur (houdt een hete pan nooit onder koud water).
  • probeer zure voedingsmiddelen en kooksprays uit spuitbussen te vermijden.
  • voor echt aangekoekt voedsel en moeilijk te verwijderen vlekken, schrobt u de pan met wat grof zout en olie, spoel af en veeg schoon.
  • smeer de pan na het drogen in met een dun laagje olie.
  • berg uw pannen goed op.