Bugatti

Maak kennis met Bugatti, het Italiaanse merk dat niet alleen stijlvolle keukenapparatuur, bestek en keuken- en eetaccessoires aanbiedt, maar ook van het idee van 'Unexpected Everyday' - een stijlvolle herinnering om de kleine dingen te waarderen die ons elke dag omringen en ontroeren.
60 items total
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, appelgroen, roestvrij staal, Bugatti BGTT12EVELACM
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, crème, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELAC
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, lila, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELACL
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, oranje, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELACO
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, rood, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELAC3
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, zilver, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELACR
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, zwart, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT12EVELAN
Broodrooster VOLO 32 cm, crème, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLOC
Broodrooster VOLO 32 cm, goud, roestvrij staal, Bugatti
349 €
BGTT13SVOLODL
Broodrooster VOLO 32 cm, lila, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLOCL
Broodrooster VOLO 32 cm, rood, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLOC3
Broodrooster VOLO 32 cm, roségoud, roestvrij staal, Bugatti
349 €
BGTT13SVOLORG
Broodrooster VOLO 32 cm, wit, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLOC1
Broodrooster VOLO 32 cm, zilver, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLOCR
Broodrooster VOLO 32 cm, zwart, roestvrij staal, Bugatti
219 €
BGTT13SVOLON
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, appelgroen, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITACM
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, crème, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITAC
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, geel, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITAC6
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, lila, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITACL
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, rood, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITAC3
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, sinaasappel, roestvrij staal, Bugatti BGTT55VITACO
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, wit, roestvrij staal, Bugatti
199 €
BGTT55VITAC1
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, zilver, roestvrij staal, Bugatti BGTT55SVITACR
Elektrische citruspers VITA 0,6 l, zwart, roestvrij staal, Bugatti BGTT55SVITAN
Up
More products

Bugatti - luxe, Italiaanse keukenapparatuur en accessoires

Bugatti is een merk dat moderne collecties bestek, tafelgerei, keukengerei, thermosflessen en kleine maar innovatieve keukenapparaten produceert, allemaal doordrenkt van intelligentie. Door esthetisch onderzoek en technologie te combineren met een uitgesproken Italiaanse flair, creëert het merk objecten met een verfijnde stijl en een functioneel doel. Bovendien integreert Bugatti's vooruitstrevende filosofie naadloos echte lokale tradities, wat resulteert in een uniek en authentiek product.

Bugatti de collecties richten zich niet alleen op het esthetische aspect van design, maar integreren ook het essentiële praktische aspect dat nodig is voor alledaagse huishoudelijke artikelen. Het concept van schoonheid wordt in al hun collecties verkend.

Bugatti merkgeschiedenis

Bugatti heeft een rijke evolutiegeschiedenis (die teruggaat tot 1923), beginnend als een professionele werkplaats die nikkelzilver en verzilverd messing bestek produceerde. Het bedrijf was toen pionier in de ontwikkeling van de Bugatti legering en is sindsdien uitgegroeid tot een eigentijds keukengerei merk. Oorspronkelijk heette het bedrijf F.lli Bugatti fu Amadio als eerbetoon aan de vader van de vijf broers die het hebben opgericht. Bugatti is altijd gedreven geweest door de sterke familiebanden en de diepe band met de regio Lumezzane in Italië.

Wat betreft de meest recente geschiedenis van het merk, Bugatti deed zijn intrede op de markt in 2005 met de lancering van zijn eerste kleine keukenapparaat, de Diva espressomachine, die werd ontworpen door Andreas Seegatz. Sindsdien is het bedrijf zijn productlijn blijven uitbreiden met een reeks producten die zijn kenmerkende handelsmerkontwerp en geavanceerde DNA bevatten.

Ondanks zijn lange geschiedenis is Bugatti de grenzen van innovatie op het gebied van design, esthetiek en technologie blijven verleggen. Het bedrijf streeft ernaar om zijn erfgoed en geest in alledaagse voorwerpen te verwerken en zo een kleurrijke en spannende levensstijl te creëren vol verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden.

Bugatti filosofie - onverwacht alledaags

Door de eenvoudige rituelen van het dagelijks leven te verrijken met warmte, magie en verwondering, wil Bugatti de dagelijkse gewoonten die we in onze huiselijke omgeving uitvoeren verrijken, ze intiemer maken en verbinden met onze diepste verlangens door een kostbare en emotionele reis op te roepen door middel van schoonheid en design.

Bugattide filosofie van Unexpected Everyday benadrukt het belang van kleine dingen die ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Deze filosofie bevordert het idee dat we betekenisvolle ervaringen kunnen creëren door de extra echte, warme en zielvolle momenten te omarmen die uniek en verrassend zijn. Het is een stijlvolle herinnering om de kleine dingen te waarderen die ons elke dag bewegen.

Bugattiassortiment - waar Italiaanse stijl en innovatie elkaar ontmoeten

Bugatti, ook bekend als Casa Bugatti, biedt een breed assortiment producten voor in huis, waaronder keukenapparatuur, waterflessen, bestek en keukenaccessoires. Wat hun producten onderscheidt, zijn hun unieke en innovatieve ontwerpen die zowel vorm als functie combineren. Bugattizijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook efficiënt en praktisch voor dagelijks gebruik. Ze gebruiken materialen van hoge kwaliteit en besteden aandacht aan zelfs de kleinste details, zodat hun producten duurzaam zijn en lang meegaan. Daarnaast zet Bugatti zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door materialen en productieprocessen te gebruiken die de impact op het milieu minimaliseren.

Alle kleine keukenapparaten van Bugatti herinterpreteren de Italiaanse stijl opnieuw, met een eigentijdse esthetiek gecombineerd met superieure technische expertise en baanbrekende technologie zoals IoT (Internet of Things) gebruikt in de Bugatti B Chef App en GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology) gebruikt in Noun, het revolutionaire slimme kookapparaat.