Keukengerei-sets

8 items total
Bakaccessoires (set), 4-delig, groen, Brabantia
42 € –7 %
39 €
BRAB123207
Keukengerei (set) PROFI PLUS, 7 -delig, met houder, WMF
119 € –12 %
104,20 €
WM1876709990
Keukengerei (set) THE FOODIE, 4-delig, Joseph Joseph
59 € –5 %
56 €
JS98194
Keukengerei (set), 3-delig, hout, Brabantia
26 €
BRAB260681
Keukengerei (set), 5-delig, met houder, veelkleurig, Brabantia
33 €
BRAB123184

Keukenspullen set - uw benodigde keukengereedschap in één set

Welk keukengerei zit er meestal in de set?

Het keukengerei in een set kan variëren afhankelijk van de fabrikant en de vorm van de set die je koopt. Meestal bevat een basisset kookgerei keukengerei zoals een menglepel, schuimspaan, soeplepel, spatel of draaier.

Op Kulina, hebben we een grote collectie van keukengerei sets van gerenommeerde fabrikanten als Joseph Joseph, WMF, en Brabantia.

Hoe berg je je keukengerei op?

Hoewel er verschillende manieren zijn om je keukengerei te bewaren, hangt de ideale manier af van de beschikbare ruimte en je persoonlijke behoeften. De algemene regel zegt dat je je basisgerei aan de rechterkant van je fornuis moet houden (als je rechtshandig bent). Hier zijn een paar typische strategieën om keukengerei georganiseerd te houden:

Organiser voor keukengerei: Dit is een veelgebruikte optie om je keukengerei op één plek te bewaren. Je kunt kiezen uit organisers van keramiek, steengoed, kunststof of hout (sommige draaibaar) in interessante kleuren en ontwerpen. Bekijk de opbergers voor keukengerei die we voor je hebben op Kulina en bekijk andere praktische oplossingen die we voor je hebben in de categorie keukenopbergers.

Keukengereedschaphouder: Sommige keukensets worden geleverd met een draaibare houder met haken voor alle keukengerei in de set. Deze methode is praktisch omdat het je aanrecht netjes houdt en het gemakkelijk maakt om bij je kookgerei te komen.

Hangend rek: Als je weinig ruimte hebt op je keukenblad, kun je overwegen om een ophangrek met haken te gebruiken. Hangrekken zijn er in veel verschillende stijlen en kunnen gemaakt worden van metaal of hout, afhankelijk van de stijl van je keuken.

Lade organiser: Je keukengerei bewaren in een lade-organizer is een alternatieve aanpak. Ladeopbergers zijn er in verschillende vormen en maten en zijn gemaakt om verschillende soorten keukengerei in op te bergen. Deze methode houdt je keukengerei verborgen en is perfect als je niet veel ruimte hebt op het aanrecht. Om je keukengerei makkelijker toegankelijk te maken tijdens het koken, kan je ze ook groeperen per type (bijvoorbeeld lepels, spatels en tangen).

Keukengerei is essentieel keukengerei en als je wilt weten welke andere keukenaccessoires het waard zijn om in te investeren, bekijk dan onze koopgids voor de 10 benodigdheden die elke keuken nodig heeft.