5 items total
Speelset lunchtrommel THYLA, 12-delig, blauw, hout, Bloomingville BV82054296
Speelset taart TALA, set van 16, bruin, hout, Bloomingville
50 €
BV82053024
Kids groeimeter MINNE, naturel, Bloomingville
39,90 € –19 %
32 €
BV82054126
Knuffeldier GASPARD, wit, Bloomingville
24,90 € –15 %
Knuffeldier GASPARD, wit, Bloomingville
Online op voorraad (4 pcs)
21 €
BV82058009

Kinderzone – hoe u de kinderkamer inricht

Kinderen hebben een veilige plek  nodig in hun leven. Een ruimte waarin ze zich kunnen verstoppen, rusten, spelen en ontspannen. En de kinderkamer zou zeker zo'n ruimte moeten zijn. Maar hoe het te regelen? Hoe een kinderkamer zo inrichten dat deze zowel kind- als oudervriendelijk is? Zodat iedereen er tot rust komt en een omgeving wordt waarin kinderen willen verblijven, leren en ontwikkelen.

Bekijk onze korte lijst met musthaves voor de kinderkamers en zorg ervoor dat alles wat ze nodig hebben aanwezig is.

Speelgoed natuurlijk! Toys Dat is natuurlijk erg belangrijk voor een goede ontwikkeling van het kind. Ze helpen kinderen hun sociale, communicatieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Speelgoed kan ook helpen om hun concentratieniveau te stimuleren en hun aandachtsspanne en geheugen te verbeteren. Spelenderwijs leren is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van een kind, dus zorg ervoor dat u uw kinderen een verscheidenheid aan speelgoed biedt. Als u wilt dat hun speelgoed milieuvriendelijk is en lang meegaat, ga dan voor houten speelgoed en als u wilt dat uw kinderen sociale vaardigheden ontwikkelen, vergeet het speelgoed dat rollenspellen mogelijk maakt dan niet. Kies ander speelgoed, afhankelijk van de leeftijd van uw kind, maar overweldig hem of haar niet met te veel speelgoed.

Kindertextiel en vloerkleden  - Kinderen houden van knuffelen. Ze hebben fysieke aanraking nodig en snakken naar knuffels en kusjes. Ze hebben behoefte aan comfort en een veilige plek waar ze kunnen ontspannen als ze bang of nerveus zijn. Kindertextiel zoals kussens, dekens of vloerkleden, net als knuffels, helpen bij het regelen van een gezellig, kindvriendelijk interieur. Zorg er dus voor dat er voldoende kindertextiel in de kinderkamers aanwezig isn.

Kinderlampen  zijn perfecte hulpmiddelen om een intieme sfeer in het interieur te creëren. Als u op zoek bent naar lampen voor de kinderkamer, zorg er dan voor dat u een plafondlamp kiest, maar ook tafellampen of wandlampen die zullen dienen als accentverlichting die de sfeer bepaalt en helpt om een ontspannen, warme en veilige sfeer in de kamer te creëren.