Yumbox

Met Yumbox is het inpakken van de lunch om mee te nemen naar school, werk, op reis of een picknick eenvoudig, slim en leuk. Ontdek Yumbox bento lunchboxen in verschillende kleuren, maten en designs en eet beter!
11 items total
Bento box ORIGINAL 6 fifi roze / Paris , 625 ml, Yumbox
33,95 €
YBFPI202210P
Bento box ORIGINAL 6 hazy grey / paris, 625 ml, Yumbox
33,95 €
YBHGI202303P
Bento box ORIGINAL 6 matcha green / funny monsters, 625 ml, Yumbox
33,95 €
YBMGI202303F
Bento box PANINO 4 fifi roze / Parijs, 750 ml, Yumbox
33,95 €
YBFPII202210PJ
Bento box PANINO 4 hazy blue / panther, 750 ml, Yumbox
33,95 €
YBHBII202303N
Bento box PANINO 4 tropical aqua / panther, 750 ml, Yumbox
33,95 €
YBTAII202303N
Thermosbidon MONTII ORIGINAL, 600 ml, aardbei, Yumbox
24,95 € –7 %
23 €
YB0015
Thermosbidon MONTII ORIGINAL, 600 ml, bosbes, Yumbox
24,95 € –15 %
21 €
YB0012
Thermosbidon MONTII ORIGINAL, 600 ml, wijndruiven, Yumbox
25 €
YB0013
Lunchtrommel PRESTO 5 925 ml, 5 vakken, groen, Yumbox
43 €
YB0011

Yumboy - lunchboxen om de wereld te veroveren

Yumbox is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van innovatieve lunchboxen en waterflessen van hoge kwaliteit. Het merk werd in 2013 opgericht door Maia Neumann, een moeder die gefrustreerd was over het gebrek aan praktische en aantrekkelijke lunchboxen op de markt voor haar eigen kinderen. Ze zag de behoefte aan een lunchbox die zowel functioneel als leuk zou zijn voor kinderen om te gebruiken, en die ouders ook zou helpen om gezonde maaltijden voor hun kleintjes in te pakken.

Wat is het idee achter de producten van Yumbox?

Yumboxtot de kernwaarden behoren het bevorderen van gezonde eetgewoonten, het aangenaam en stressvrij maken van maaltijden en het helpen van gezinnen om afval te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het merk wil dé oplossing worden voor ouders die voedzame en aantrekkelijke lunches voor hun kinderen willen samenstellen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu willen hebben.

Yumbox productassortiment

Yumbox biedt een assortiment lunchboxen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van kinderen. Hun belangrijkste product is de Yumbox Original, een bento-achtige lunchbox met zes vakken voor verschillende voedselgroepen. Zo kunnen ouders gemakkelijk een uitgebalanceerde maaltijd samenstellen met verschillende voedingsmiddelen, terwijl ze er ook voor zorgen dat de verschillende ingrediënten niet mengen.

Wat Yumbox onderscheidt van andere lunchboxmerken is hun aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige, voedselveilige materialen in hun producten en al hun lunchboxen zijn lekvrij, vaatwasmachinebestendig en vrij van schadelijke chemicaliën zoals BPA en ftalaten. Yumbox lunchboxen zijn er ook in allerlei leuke en kleurrijke designs waar kinderen dol op zijn, zodat etenstijd een leuke ervaring voor ze wordt.

Naast hun lunchboxen biedt Yumbox ook een assortiment waterflessen die met dezelfde zorg en aandacht voor detail zijn ontworpen. Hun flessen zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals roestvrij staal en Tritan, en zijn ook vrij van schadelijke chemicaliën. Yumbox waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs, zodat ouders gemakkelijk de perfecte fles kunnen vinden voor hun kind en voor zichzelf.

Over het algemeen houden ouders van Yumbox producten omdat ze niet alleen praktisch en van hoge kwaliteit zijn, maar ook leuk en aantrekkelijk voor kinderen. De inzet van het merk om gezonde eetgewoonten te promoten en afval te verminderen slaat ook aan bij veel ouders die op zoek zijn naar manieren om duurzamer te leven.