Raclettes

3 items total
Raclette-set RG 2374, 1500 W, 8 minipannetjes, roestvrij staal, Severin SEVERG2374
Raclette-set RG 2373, 1500 W, roestvrij staal, Severin
79,99 €
SEVERG2373
Mini raclette grill RG 2370, 600 W, Severin
36,20 €
SEVERG2370

Gourmetstellen - perfect voor alle gelegenheden

Wat zijn gourmetstellen?

Raclettegrills zijn draagbare tafelgrills die worden gebruikt om kaas te smelten en verschillende gerechten te bereiden. Raclette is een traditionele Zwitserse maaltijd waarbij kaas op een hete steen of metalen plaat wordt gesmolten en vervolgens op aardappelen, groenten en vlees wordt geschraapt.

Je kunt ook onze collectie grills en vuurkorven bekijken voor een leuke tijd in je tuin of bladeren door onze winkelgids vol tips en producten die het buiten zijn met je vrienden en familie nog spannender maken.

Welk eten kun je het beste maken met gourmetstellen?

Raclettegrills zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt om veel heerlijke gerechten te bereiden, waaronder:

  • Raclette kaas: Raclettekaas is een halfharde kaas met een nootachtige, ietwat zoete smaak die soepel smelt. Het kan alleen of met andere ingrediënten worden gegeten.
  • Groenten: Raclette grills zijn ideaal voor het grillen van groenten zoals paprika, courgette, champignons en uien. De hitte van de grill helpt de groenten karameliseren, waardoor ze een zoete, rokerige smaak krijgen.
  • Vleeswaren: Raclette grills kunnen ook worden gebruikt om kip, rundvlees en lamsvlees te bereiden. Dun gesneden vlees braadt snel en kan worden belegd met gesmolten kaas en groenten.
  • Zeevruchten: Raclettegrills zijn ook uitstekend geschikt voor het bereiden van zeevruchten zoals garnalen, sint-jakobsschelpen en zalm.
  • Aardappelen: Aardappelen zijn een veelgebruikt element in de gourmetkeuken. Ze kunnen worden gekookt of geroosterd en vervolgens worden bedekt met gesmolten kaas en extra ingrediënten zoals spek, uien en kruiden.
  • Brood: Je kunt brood bakken op een raclette-set, alleen of met kaas en ander beleg. Kruimig brood, zoals stokbrood of zuurdesem, is ideaal om te grillen.

Kunnen gourmetstellen op feestjes worden gebruikt?

Ja, gourmetstellen zijn een uitstekende aanvulling op feestjes en bijeenkomsten. Ze zijn ideaal voor entertainment omdat bezoekers er samen kunnen koken en dineren, wat resulteert in een levendige en aantrekkelijke omgeving.

Onze gourmetstellen worden gemaakt door gerenommeerde merken zoals Severin en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt kiezen die bij jouw feest past. Ze zijn ook eenvoudig op te zetten en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel informele bijeenkomsten als formelere diners.

Raclette feesten zijn vooral populair tijdens de wintermaanden wanneer het weer fris is. Ze zijn ook ideaal voor onverwachte bijeenkomsten omdat ze weinig voorbereiding vereisen en snel kunnen worden opgemaakt.