Seletti

Seletti - opgericht in 1964, is een echt Italiaanse merk dat streeft naar verbetering, innovatie en originaliteit. Het biedt zijn klanten interieurproducten aan die hen niet alleen verrassen, maar die gewoonweg adembenemend zijn. Ben je dapper genoeg om Seletti uit te nodigen in je huis en keuken?
309 items total
Theekopje met schotel en lepel I-WARES, fuchsia, Seletti
46 €
SLT09858FUC
Waterkaraf ESTETICO QUOTIDIANO 34 cm, Seletti
32 €
SLT10624
Bureaulamp CUPID 63 cm, wit, kunststof, Seletti
369 €
SLT14841
Bureaulamp GUMMY DREAMING 30 cm, veelkleurig, kunststof, Seletti
269 €
SLT07141
Bureaulamp GUMMY SNOOPING 42 cm, veelkleurig, kunststof, Seletti
269 €
SLT07142
Bureaulamp GUMMY WORKING 42 cm, veelkleurig, kunststof, Seletti
269 €
SLT07140
Decoratieve wandlamp SUPERLINEA 141,5 cm, blauw, hout/kunststof, Seletti SLT06945
Decoratieve wandlamp SUPERLINEA 141,5 cm, geel, hout/kunststof, Seletti SLT06942
Decoratieve wandlamp SUPERLINEA 141,5 cm, wit, hout/kunststof, Seletti SLT06944
Decoratieve wandlamp WINDOW #1 90 x 57 cm, wit, hout/acryl, Seletti SLT24000
Decoratieve wandlamp WINDOW #2 90 x 57 cm, wit, hout/acryl, Seletti SLT24001
Decoratieve wandlamp WINDOW #3 90 x 57 cm, wit, hout/acryl, Seletti SLT24002
Dessertbord DIESEL CLASSICS ON ACID DEER 21 cm, blauw, porselein, Seletti SLT11230
Diep bord DIESEL CLASSICS ON ACID LEONE 25 cm, blauw, porselein, Seletti SLT11225
Diep bord DIESEL CLASSICS ON ACID PAGODA 25 cm, blauw, porselein, Seletti SLT11223
Up
More products

Seletti - het merk als geen ander

Het merk Seletti, opgericht in 1964 en gevestigd in Cicognara, Mantua, koppelt design aan mode en popart. Werken onder het motto '(R)Evolution is de enige oplossing', Seletti is synoniem geworden met creatieve Italiaanse uitmuntendheid en design, met onder andere interieurdecoratie, lampen en servies. Romano Seletti, die het merk oprichtte en in de jaren 1980 werd vergezeld door zijn zonen Miria en Stefano, was de eerste die het bedrijf een dynamisch, innovatief en creatief karakter gaf dat nooit verloren ging tijdens de geschiedenis van het merk. De eigenaren en ontwerpers die voor Seletti werken, hebben dezelfde kenmerken als de klanten en fans van het bedrijf - ze zijn moedig en willen meer, zowel in hun leven als in hun huis.

Seletti missie en visie

Seletti biedt producten waarin design, het dagelijks leven, kunst en gevoel voor humor samenkomen en die hun klanten een visie van een unieke, persoonlijke en grappige levensstijl bieden. Seletti is een voortdurende reis binnen het idee van schoonheid, vorm en functie.

Sinds de oprichting van het merk heeft het zijn missie nagestreefd om het beste te halen uit eindeloos productonderzoek, te streven naar verbetering, innovatie en originaliteit en het idee van design steeds opnieuw te definiëren en te vernieuwen.

Selettiproducten en de catalogus

Seletti vervaardigt allerlei producten voor in huis, waaronder persoonlijke en decoratieve voorwerpen, meubelstukken (fauteuils, banken, tafels, stoelen en fauteuils voor buiten, poefs, opbergmeubels en dressoirs), beddengoed en keukentextiel, lampen en verlichting voor zowel binnen als buiten, glaswerk, bestek en servies voor de meest ongebruikelijke tafelschikkingen.

Seletti design is aanwezig in talloze restaurants, bars, hotels, resorts en natuurlijk - privéwoningen, waardoor het leven van mensen gelukkiger, kleurrijker en vol met niet voor de hand liggende ideeën is geworden.

Ontwerpers achter het merk

Er zitten veel ontwerpers en ontwerpstudio's achter het merk. Stefano en Miria Seletti, die nu het bedrijf leiden, werken samen met een reeks jonge Italiaanse en internationale ontwerpers, waaronder Job Smeets en Nynke Tynagel ontwerpers van Studio Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo of Emanuele Magini.

Seletti heeft ook samengewerkt met veel beroemde merken en designconcepten, waaronder het tijdschrift van Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferrari dat leidde tot de creatie van Seletti Wears Toiletpaper - een schokkende collectie borden, vloerkleden en andere woonaccessoires. De samenwerking met Diesel - een beroemd Italiaans modebedrijf - resulteerde in kosmisch servies en andere huisdecoraties die echt uit een andere wereld komen.

Op Kulina houden we van Seletti. WiI je dapper genoeg zijn om het bij je thuis uit te nodigen?