Chefparade koksopleiding in Praag, Bratislava en Boedapest

Škola vaření Chefparade

Chefparade koksopleiding in Praag, Bratislava en Boedapest

Creëer samen met ons het verhaal van uw huis.
Met Kulina en.... Chefparade!

Stars

Sinds 2007

Lange traditie

op zijn vakgebied

Users

Meer dan

250 000 deelnemers

aan kookcursussen

fork-knife

Organiseerde meer dan

50 000 kookcursussen

en andere evenementen

thumb-up

Meer dan

12 000 positieve reviews

op onder andere Staffino.cz

Kijk eens wat we voor u hebben bereid!

Bij Chefparade bent u het belangrijkste ingrediënt dus ook als u alleen bent, gaat de cursus door. Koken is een goede activiteit om met een groep mensen of vrienden van te genieten en eten smaakt het lekkerst als u het met iemand anders kunt delen, maar een één-op-één cursus met onze chef-kok zal ook een smaakvol avontuur zijn, vindt u niet?

Daarom geven wij bij Kulina niet alleen om het beeld, maar ook om het verhaal dat zich daarin afspeelt. Uw huis, uw keuken en als u het gevuld wilt hebben met smaken, heerlijke geuren en levenzijn de Chefparade koksopleidingen de juiste keuze om inspiratie op te doen bij een van de vele beschikbare kookevenementen, of het nu gaat om een kookcursus, bedrijfsteambuilding, een bruiloft of een privéfeest.

Image
Image
Friends

Kookcursessen voor beginners
maar ook voor meer geoefende koks

Boy

Kookcursessen
voor kinderen

Puzzle

Voor bedrijven organiseren wij
bedrijfsteambuildings-activiteiten

Glass

privefeesten
voor toeristen en iedereen die intresse heeft

Waarom een van de kookcursussen proberen?

  • Iedereen kan koken! En bij de Chefparade koksopleiding geloven we het echt. Want koken gaat niet alleen over het bereiden van voedsel en het beheersen van vaardigheden. Het is veel meer dan dat! Het gaat om plezier, nieuwe smaken en geuren ontdekken, samen zijn, ervaren, iets nieuws proberen, soms lachen en soms... met plezier kijken naar wat u heeft weten te bereiken, zelfs als u nog nooit eerder heeft gekookt!
  • Doe uw schort maar aan, want tijdens onze kooklessen bent u degene die kookt - u snijdt, raspt, bakt, braadt of suddert. U serveert het eten ook en proeft het tot de allerlaatste heerlijke hap. Dat noemen we hands-on cursussen, maar wacht! Nou, we doen nog iets... Wij ruimen alle rommel op!
  • We bieden meer dan 50 cursussen om uit te kiezen met gerechten van over de hele wereld. Wij geloven dat iedereen kan koken en daarom zijn onze lessen voor beginners, fans van koken en voor ervaren koks.
  • De cursussen vinden plaats op onze professionele, volledig uitgeruste locaties - in de kookstudio in Praag of een landelijke boerderij, in Bratislava, Košice en Boedapest. De landelijke boerderij is ideaal voor een bedrijfsteambuilding of een bruiloft met een rustiek thema.
  • Onze deelnemers (meer dan 100.000 in de afgelopen 15 jaar) zeggen dat ze een 5 sterren ervaring bij ons hebben en daarom komen ze vaak terug (lees de meningen en bekijk de beoordelingen online!) Dit komt omdat we u niet alleen leren koken. We laten u zien dat koken nieuwe smaken ontdekken en plezier hebben is.
  • We voorzien u van alle ingrediënten, benodigdheden en drankjes en na de lessen mailen we u alle recepten zodat u thuis kunt pronken met wat u heeft geleerd. Bovendien maken wij de keuken voor u schoon!
  • Onze ervaren koks maken koken makkelijk en leuk. Ze zijn meesters in de Europese en Aziatische keuken en experts in sushi, vlees en zoetigheden. Ze delen hun kennis op een laagdrempelige manier zodat u het menu dat u thuis wat u in de studio hebt gekookt altijd kan reconstrueren.
Image
Als u Praag, Bratislava, Košice of Boedapest bezoekt, probeer dan een van onze cursussen
Schrijf u in voor een kookcursus