UBRD

UBRD combineert minimalisme en professionaliteit met liefde voor hout en koken. Bekijk de snijplanken en andere keukenaccessoires die tientallen jaren meegaan en ervaar hoe aangenaam voedsel bereiden kan zijn!
10 items total
Flesopener VOTVÍRÁK, Amerikaans noten, glanzend staal, UBRD
79 € –41 %
46 €
UBRD95AOLESK
Flesopener VOTVÍRÁK, Amerikaans notenhout, mat staal, UBRD
79 € –41 %
46 €
UBRD95AOMAT
Flesopener VOTVÍRÁK, eikenhouten, glanzend staal, UBRD
79 € –40 %
47 €
UBRD95DULESK
Flesopener VOTVÍRÁK, eikenhouten, mat staal, UBRD
79 € –40 %
47 €
UBRD95DUMAT
Magnetisch messenblok 28 x 18 cm, eiken, UBRD
279 € –39 %
168 €
UBRD69DU
Snijplank VLAJKA L 25 x 35 cm, Amerikaans notenhout, UBRD
159 € –33 %
106 €
UBRD114MAO
Snijplank VLAJKA L 25 x 35 cm, eikenhout, UBRD
159 € –40 %
94 €
UBRD114MDU
Snijplank VLAJKA L 25 x 40 cm, Amerikaans notenhout, UBRD
179 € –36 %
114 €
UBRD114LAO
Snijplank VLAJKA L 25 x 40 cm, eikenhout, UBRD
179 € –39 %
109 €
UBRD114LDU

UBRD - een viering van Tsjechisch vakmanschap en duurzaam ontwerp

UBRDgeschiedenis en filosofie

UBRD is een merk van houten keukengerei dat naam heeft gemaakt in de wereld van design met zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Opgericht in Tsjechië in 2014 door twee vrienden Jiří en Vojtěch. Ze vroegen een gerenommeerde ontwerper Petr Novague om voor hen te werken en al snel slaagde het bedrijf hierin en won het de internationale iF DESIGN AWARD, onmiddellijk gevolgd door de Red Dot Design Award. UBRD Bevel - praktische keukenset bestaande uit een snijplank en een magnetisch messenblok - won de European Product Design Award en andere prijzen voor zijn functioneel ontwerp. Deze prijzen hebben hen geholpen om opgemerkt te worden door klanten die houden van UBRD producten - snijplanken, messenblokken, flesopeners, dienbladen en andere keukenaccessoires gemaakt van hout van de hoogste kwaliteit.

De oprichters van UBRD werden geïnspireerd door de rijke traditie van houtbewerking in Tsjechië. Ze wilden een merk creëren dat deze traditie combineert met moderne designprincipes en een streven naar duurzaamheid. Vandaag de dag staat UBRD bekend om zijn innovatieve en functionele producten die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals beukenhout, eikenhout en walnoothout. Deze houtsoorten komen uit lokale bossen en worden zorgvuldig geselecteerd op schoonheid en duurzaamheid.

Waarom gebruikers van UBRD producten houden?

UBRD producten staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om alledaagse taken in de keuken makkelijker en leuker te maken. Klanten waarderen de aandacht voor detail en het gebruik van duurzame materialen, wat aansluit bij hun waarden op het gebied van milieuverantwoordelijkheid. De duurzaamheid van de producten is ook hun grote voordeel. Een van de oprichters, Vojtěch Hrach, zegt:

"Je hoeft niet elke vijf jaar een snijplank te kopen. Als je er goed voor zorgt, heb je het voor het leven."

En op Kulina geloven we sterk dat je producten van topkwaliteit moet kopen die lang meegaan, in plaats van keukenaccessoires te kopen die de tand des tijds niet doorstaan en die om de paar jaar of maanden vervangen moeten worden.

UBRD producten worden gebruikt door een breed scala aan mensen, van thuiskoks tot professionele chef-koks. Ze zijn perfect voor iedereen die een vleugje stijl en functionaliteit aan zijn keuken wil toevoegen en tegelijkertijd rekening wil houden met het milieu. UBRD producten zijn ook populair bij mensen die het unieke vakmanschap en de traditie van de Tsjechische houtbewerking waarderen.

Wat is er zo speciaal aan UBRD's snijplanken?

De snijplanken met UBRD logo worden gekenmerkt door geweldige materialen en praktische functies. Ze zijn gemaakt van hardhout, bieden een comfortabele grip en dankzij de dikte van het materiaal dat voor de productie is gebruikt, kunnen ze verticaal op het keukenblad worden geplaatst voor een betere opslag. De prachtige uitstraling van de snijplanken en messenblokken van UBRD maakt ze tot een geweldig cadeau voor alle designliefhebbers.