Beoordelingen

recenze

We geven om je en luisteren. Echt waar.

Wij geloven dat authentieke en geverifieerde beoordelingen de sleutel zijn tot het nemen van een weloverwogen beslissing. Wij selecteren zorgvuldig merken en producten die prachtig zijn ontworpen, van hoge kwaliteit zijn en jarenlang meegaan. We zijn ons er echter van bewust dat dit vaak een grote investering is en de ervaring van andere klanten onmisbaar is bij het nemen van de beslissing.

Momenteel vindt je meer dan 25 000 productbeoordelingen en je kunt er zeker van zijn dat je binnen de categorie premium keukengerei nergens anders meer vindt dan op Kulina.

reward

Beloning voor je ervaring


Je beoordelingen en ervaringen zijn onmisbaar voor ons.

Om je te compenseren voor je geïnvesteerde tijd in de beoordeling, ontvang je een voucher ter waarde van 10 EUR, voor elke bestelling waarvoor je een beoordeling opgeeft. De voucher heeft geen beperkingen.

Geen minimum bestelling. Echt waar. Trakteer jezelf op iets voor het schrijven van een recensie.

verified

100% geverifieerde authentieke beoordelingen


We leggen onze hoofden op het hakblok dat alle productbeoordelingen die je hier vindt rechtstreeks afkomstig zijn van Kulina-klanten die de producten daadwerkelijk hebben geprobeerd.

We sturen meestal 3 weken na aankoop een verzoek om een beoordeling, en het formulier voor de beoordeling bevat altijd alleen producten die de klant heeft gekocht.