Over ons

O nás

Over ons

Wij creëren het verhaal
van uw huis samen met u

Wie is Kulina?

Wij zijn een groep enthousiastelingen die hun huis hebben ingericht (en sommigen van ons nog steeds inrichten), die goed hebben leren koken met hoogwaardige producten en ingrediënten, en die graag tijd doorbrengen met onze familie en vrienden in het comfort van onze huizen. Elk huis vertelt het verhaal van zijn bewoners. En wij allemaal bij Kulina, schrijven onze eigen verhalen.

Is het gemakkelijk om mooie en kwalitatieve woonaccessoires te vinden?

Alleen als u een Sherlock Holmes van design bent. Maar als duurzaamheid, tijdloosheid en kwaliteit voor u geen loze woorden zijn, komt u er al snel achter dat u hier aan het juiste adres bent.

We willen ons niet omringen met onnodige spullen. Daarom selecteren we zorgvuldig producten die ons en onze klanten vele jaren van dienst zullen zijn en een plezier zullen zijn om naar te kijken.

En aangezien we hebben gevonden wat we zochten, denken we dat we u ook kunnen helpen. Schrijf samen met ons het verhaal van uw huis. We selecteren al meer dan 10 jaar producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan, van de meest iconische merken.

Image

Hoe schrijven we Kulina's verhaal?

2007
Otevření školy vaření

Opening van een koksopleiding

Het Chefparade-team: we eten we wat we koken! We openden een kookschool. Voor kookliefhebbers en voor bedrijven. Omdat we uit eigen ervaring weten dat een pan hete Chili con carne mensen beter bij elkaar brengt dan een standaard teambuildingsuitje met touwtrekken. En dat zelfs als je eieren naar elkaar aan het gooien bent.

2009
Založení značky Kulina

Het merk Kulina opzetten

Sinds 2009 ontwikkelt Kulina zich al meer dan 10 jaar, onafhankelijk van de kookschool. Een werkelijk unieke online winkel voor die tijd in Tsjechië, gericht op accessoires van topkwaliteit voor keuken en eetkamer.

2019
Otevření školy vaření

Wat een "huwelijk"

Sommigen zeggen dat het gezond verstand is, maar we wisten dat het liefde zou worden. Kulina en Chefparade, twee liefhebbers van lekker eten, wijn, woondecoratie en de liefde voor het leven zijn nu onder één dak (letterlijk! onze winkel en kookschool delen een pand op de Holešovice-markt, Praag).

We namen het merk Kulina in 2019 over nadat het in ernstige financiële moeilijkheden kwam. We zijn helemaal opnieuw begonnen met alleen het originele logo en na een zeer moeilijk eerste jaar, hebben we met een nieuw team het bedrijf gered, dat vandaag de dag geniet van de groeiende interesse van designliefhebbers.

2020
Na statku a v zahraničí

Chefparade boerderij

Alles is gesloten, maar we nemen geen pauze! We renoveren de kookschool en onze showroom in Holešovice en openen een Chefparade-boerderij in Sukorady. U kunt naar een romantische plek niet ver van Praag komen om uw eigen brood te bakken in een buitenoven. U kunt ook een geweldige rustieke bruiloft in de open lucht organiseren.

Kunt u niet reizen? Niet bij Kulina. Kulina groeit en reist door Europa. We zitten niet meer alleen in Tsjechië, maar ook in Slowakije, Hongarije, Polen, Roemenië en Bulgarije. En we blijven spelden toevoegen op de Europese kaart...

2022
Otevření školy vaření

Ver voorbij de keuken

We zijn al experts in de selectie van kwaliteitsproducten voor de keuken. Onze koks van de kookschool controleren de producten met hun professionele blik en vakkennis. En omdat het huis niet eindigt in de keuken, besluiten we het assortiment uit te breiden om verder te gaan dan de denkbeeldige grenzen van de keuken en eetkamer.

We surfen allemaal op internet, op zoek naar een interessant ontwerp dat we met elkaar kunnen delen in onze constante zoektocht naar de beste ideeën voor gezellig wonen. Onze brandmanagers controleren altijd of het merk voldoet aan onze strenge criteria op het gebied van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bij Kulina verkopen we geen populaire merken, we verkopen kwaliteitsproducten. We zijn geen interieurontwerpers die werken voor een tijdschrift voor design en woondecoratie, we creëren huizen voor het echte leven en echte mensen.

Wij zorgen voor onze e-shops, de kookschool en alle interessante merken die ons de distributie van hun merken toevertrouwen.
Like Made in Japan – een fabrikant van traditioneel keramiek uit Japan – en ons meest geliefde merk.
En we kiezen allemaal samen de beste producten voor uw huis. Nou, zou u niet van zo'n baan houden?

Kulina is anders. ECHT ANDERS. Zijn we niet te veel aan het opscheppen?
Nou, kijkt u zelf maar en lees WAAROM KULINA.
WAAROM Kulina