LotusGrill

LotusGrill staat voor nieuwe barbecue-ervaring - rookloos, gezond en ecologisch. Innovatieve, draagbare houtskoolgrills, perfect voor terras, balkon of een uitje aan het meer!

LotusGrill - BBQ plezier in enkele minuten

LotusGrill is een in Duitsland gevestigd merk dat een reputatie heeft opgebouwd voor het produceren van innovatieve barbecuegrills van hoge kwaliteit. Het merk werd in 2010 opgericht door Ralf Kronmüller, die een grill wilde ontwerpen die zowel praktisch als gebruiksvriendelijk was. Sindsdien is het merk aanzienlijk gegroeid en vandaag de dag wordt het erkend als een van de toonaangevende grillmerken ter wereld.

LotusGrillhet is onze missie om klanten te voorzien van hoogwaardige, praktische en gebruiksvriendelijke tafelgrills die uitzonderlijke prestaties leveren. Het idee achter de producten van het merk is om grills te ontwerpen die overal, altijd en door iedereen gebruikt kunnen worden. Hun doel is om barbecueën toegankelijk en plezierig te maken voor iedereen, of het nu in de achtertuin, op het balkon of op een kampeertrip is.

Het merk maakt van barbecueën een eenvoudig plezier en laat iedereen genieten van vlees, vis of groenten met de typische houtskool BBQ smaak zonder er al te veel tijd aan te besteden en bijna helemaal zonder rook.

LotusGrill aanbod en technologie

LotusGrill biedt een breed assortiment grills, van kleine, draagbare modellen tot grotere, robuustere grills die geschikt zijn voor familiebijeenkomsten en feestjes. Ze zijn allemaal schoon, eenvoudig en veilig en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze zijn ontworpen met een uniek luchtcirculatiesysteem dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je sneller en efficiënter kunt koken. De grills maken gebruik van een gepatenteerd ventilatorsysteem dat zorgt voor een snelle ontsteking en eenvoudige temperatuurregeling. Het merk biedt ook een reeks accessoires, zoals grillhoezen en draagtassen, om het grillen nog aangenamer en handiger te maken.

LotusGrillhet innovatieve ontwerp heeft het merk in de loop der jaren verschillende prijzen opgeleverd. In 2012 won de LotusGrill de prestigieuze Red Dot Design Award, een onderscheiding voor uitmuntend productontwerp. Het merk heeft ook andere prijzen en erkenningen ontvangen, zoals de German Design Award en de Design Plus Award.

Waarom houden mensen van BBQ met LotusGrill?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen van LotusGrill houden. Ten eerste staan de grills van het merk bekend om hun uitzonderlijke prestaties met bijna geen rook, waardoor voedsel elke keer weer perfect gaar wordt. De grills zijn ook gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudig ontstekingssysteem en temperatuurregeling die zelfs beginners onder de knie kunnen krijgen. De grills van het merk zijn ook zeer draagbaar, waardoor ze perfect zijn voor kampeertrips, picknicks en andere buitenactiviteiten. Tot slot maken het innovatieve ontwerp en de opvallende kleuren van LotusGrill ze tot een populaire keuze voor wie zowel stijl als functionaliteit belangrijk vindt.

Kortom, LotusGrill is een merk dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de barbecuemarkt met zijn innovatieve ontwerpen en superieure prestaties. De missie, het idee en de visie van het merk zijn de drijvende kracht achter het succes en het assortiment grills en accessoires blijft populair bij consumenten over de hele wereld. De vele designprijzen van het merk zijn een bewijs van het streven naar uitmuntendheid en de reputatie op het gebied van kwaliteit en prestaties maakt het tot een merk dat bij velen geliefd is.