Toiletrolhouders

14 items total
Reserverolhouder, glanzend staal, Brabantia
41,49 €
BRAB427206
Reserverolhouder, mat staal, Brabantia
Outlet
41,49 € –15 %
Reserverolhouder, mat staal, Brabantia
Online op voorraad (1 pcs)
35,26 €
BRAB427220
Toiletborstel met houder CARVO 42 cm, wandbevestiging, wit, roestvrij staal, Zack ZACK40821
Toiletbutler CARVO 72 cm, wit, roestvrij staal, Zack
207,89 €
ZACK40818
Toiletrolhouder met toiletborstel MENOTO, RVS gepolijst, Blomus
209 €
BM68688
Wc-rolhouder met toiletborstel MENOTO, 65 cm, RVS gepolijst, Blomus BM68820
Wc-rolhouder met toiletborstel NEXIO 73 cm, mat roestvrij staal, Blomus BM68623
Vrijstaande wc-rolhouder met toiletborstel 65 cm, mat RVS, Blomus BM68819
Vrijstaande wc-rolhouder met toiletborstel MODO, zwart, Blomus
199 €
BM66263
Vrijstaande wc-rolhouder met toiletborstel, MENOTO, zwart, Blomus BM69151

Toiletpapierstandaards - basisaccessoires voor je badkamer

Waar zijn toiletpapierstandaards voor?

Toiletpapierstandaards zijn apparaten voor de badkamer die toiletpapier bewaren en uitgeven. Ze worden vaak gebruikt als er niet genoeg ruimte is voor een wc-rolhouder aan de muur in een badkamer of als je niet wilt boren.

Toiletpapierstandaards bestaan over het algemeen uit een basis, een verticale paal en een houder om de toiletpapierrol bovenaan vast te houden. De basis is stevig en bevat vaak rubberen voetjes om te voorkomen dat hij wegglijdt of de badkamervloer beschadigt. Sommige van de modellen die we op onze website aanbieden zijn ook voorzien van andere functies, zoals een opbergzak voor reserverollen of een plankje voor persoonlijke spullen.

Onze toiletpapierstandaards worden gemaakt door gerenommeerde bedrijven zoals Blomus, Brabantia, en Koziol en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen, zodat ze passen bij verschillende badkamerdecoraties.

Je kunt bij ons ook winkelen voor extra badkamerbenodigdheden zoals tandenborstelhouders, toiletpapierhouders en zeepdispenser.

Moet ik kiezen voor een wc-rolhouder of een vrijstaande wc-rolhouder?

De beslissing om te kiezen tussen een wc-rolhouder of een vrijstaande wc-rolhouder hangt uiteindelijk af van je persoonlijke voorkeur en de indeling van je badkamer.

Een wc-rolhouder wordt meestal bevestigd aan de muur naast het toilet en kan een of meer rollen toiletpapier bevatten. Het is een ruimtebesparende optie die het toiletpapier gemakkelijk toegankelijk en uit de weg houdt. Voor het installeren van een wc-rolhouder moet je echter in de muur boren, en dat is misschien niet in alle badkamers mogelijk of praktisch.

Een vrijstaande wc-rolhouderdaarentegen is een vrijstaande eenheid die rollen toiletpapier vasthoudt. Hij kan overal in de badkamer worden geplaatst, waardoor het een flexibelere optie is die geen installatie vereist. Sommige van de modellen die we op onze website aanbieden zijn ook voorzien van andere functies, zoals een opbergzak voor reserverollen of een plankje voor persoonlijke spullen. Een vrijstaande wc-rolhouder kan echter meer vloeroppervlak innemen dan een wc-rolhouder, wat een overweging kan zijn in kleinere badkamers.

Kortom, als je muurruimte hebt en de voorkeur geeft aan een meer permanente en ruimtebesparende optie, is een wc-rolhouder misschien de betere keuze. Als je echter de voorkeur geeft aan een flexibelere optie waarvoor geen installatie nodig is of als je weinig muurruimte hebt, dan is een vrijstaande wc-rolhouder misschien iets voor jou.

Hoe kies je een vrijstaande wc-rolhouder? Hoe pas je een vrijstaande wc-rolhouder aan de stijl van je badkamer aan?

Door een papierstandaard af te stemmen op de stijl van je badkamer kun je een samenhangende en visueel aantrekkelijke look creëren. Hier zijn enkele tips om te overwegen:

  • Overweeg de algemene stijl van je badkamer: Begin met de algemene stijl van je badkamer. Is het modern, traditioneel, rustiek of iets anders? Zoek een papierstandaard die past bij de stijl van je badkamer.

  • Kijk naar de afwerking van je sanitair: Kijk naar de afwerking van je sanitair, zoals kranen, handdoekstangen en verlichtingsarmaturen. Kies een papierstandaard met een afwerking die past bij de andere armaturen in je badkamer. Als je sanitair bijvoorbeeld een afwerking van geborsteld nikkel heeft, zoek dan naar papierstatieven met een vergelijkbare afwerking.

  • Denk na over het materiaal: Houd rekening met het materiaal van je sanitair en kies een papierstandaard van vergelijkbaar materiaal. Als je sanitair bijvoorbeeld van chroom is, zoek dan een papierstandaard van chroom of een ander metaal met een vergelijkbare uitstraling.

  • Zoek een ontwerp dat bij je badkamer past: Denk na over het ontwerp van je badkamer en kies een papierstandaard die bij de ruimte past. Als je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt, kies dan voor een compacte papierstandaard die niet te veel ruimte inneemt.

  • Denk aan praktisch nut: Kies een papierstandaard die praktisch en functioneel is. Als je bijvoorbeeld kleine kinderen in huis hebt, kies dan een papierstandaard die gemakkelijk te gebruiken is voor hen en die niet te gemakkelijk omvalt.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een papierstandaard kiezen die past bij de stijl van je badkamer en die je bestaande armaturen en inrichting aanvult.