Sauteerpan FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini

Code: BAL1000954
Sale Sticker
Brand: Ballarini
66,99 € –29 %
Sauteerpan FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini
66,99 € –29 % 47,44 €
Online op voorraad (1 pcs)

Probeer de diepe pan met het unieke antiaanbakoppervlak Granitium Extreme uit de Ferrara-collectie. De Italiaanse fabrikant Ballarini maakt sinds 2015 deel uit van de Zwilling Group.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara diepe koekenpan, 24 cm

Als u op zoek bent naar een koekenpan met antiaanbaklaag die niet alleen ideaal is voor het bereiden van stoofschotels, maar ook als u vaak een groter gezelschap wilt vermaken met geroosterde groenten of vlees, of typische Tsjechische sauzen, dan is de koekenpan uit de Ferrara-collectie perfect voor u. Hij heeft niet alleen een Granitium Extreme-oppervlak met antiaanbaklaag , maar is ook geschikt voor inductiekookplaten.

Keuze tussen 24 en 28 cm.

  • Wij raden aan de hand te wassen
  • Pan met antiaanbaklaag geschikt voor inductie
  • PFOA-vrij
  • Hoge weerstand
  • Gemaakt in Italië
  • Garantie op fabricagefouten 5 jaar - u kunt ook metaaldraaiers gebruiken
  • Graniet decor
  • Thermopoint

Vergeet niet het juiste deksel met een speciaal handvat te kiezen.

Italiaans kookgerei Ballarini is niet alleen een design juweeltje voor uw keuken, maar dankzij de combinatie van Italiaanse liefde voor lekker eten en Duitse precisie zijn ze ook van hoge kwaliteit. De anti-aanbakpannen uit de Ferrara-collectie zijn van aluminium met granieten decoratie, waarbij de aluminium plaat onder hoge druk in de gewenste vorm wordt gevormd. Ferrara kwaliteit koekenpannen met antiaanbaklaag zijn de ideale metgezel voor het bakken van eieren, het braden van groenten, vlees, vis, aardappelpannenkoeken of pannenkoeken.

Inductie

De dubbele bodem van de pan heeft ook zijn doel. De stalen en aluminium laag met uitsparingen garandeert niet alleen een snellere warmteopname, maar maakt deze pannen ook geschikt voor inductie.

Oppervlak

Het zeer bestendige Granitium Extreme oppervlak bestaat uit 5 lagen, die versterkt zijn met minerale deeltjes en bestand zijn tegen hoge temperaturen bij het koken zonder vloeistoffen (grillen tot 250 °C). Granitium Extreme bevat geen PFOA en is ook bestand tegen metalen gebruiksvoorwerpen.

Handvat-Thermopoint

Het ergonomisch gevormde handvat is thermisch geïsoleerd, zodat het niet alleen comfortabel in de hand ligt, maar ook veilig is. Bovendien is hij uitgerust met het gepatenteerde Thermopoint, dat u aan de hand van de kleur van de pan waarschuwt voor de juiste warmte. Het handvat kan in een oven met een maximale temperatuur van 160°C worden geplaatst.

Additional parameters

Category: Sauteerpannen
Warranty: 2 years
Weight: 0.94 kg
Materiaal: Aluminum
Maat: 24 cm
Product informatie: Geschikt voor inductiekookplaat
Product type: Universele pan
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: