Biologisch kruidenmengsel GARAM MASALA 50 g, Mill & Mortar

Code: MM13110
8,99 €
Online op voorraad (19 pcs)

Zijn je gerechten heerlijk, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt om ze perfect te maken? Molen & mortel...

  • een mix van specerijen die een rijke en complexe smaak aan je gerechten geeft
  • je kunt het toevoegen aan sauzen, soepen, gebakken gerechten of zelfs desserts om een rijk aroma en smaak toe te voegen
  • gecertificeerd biologisch - ingrediënten worden verbouwd zonder gebruik van pesticiden, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • een mix van specerijen die een rijke en complexe smaak aan je gerechten geeft
  • traditionele Indiase melange bevat specerijen zoals kaneel, kardemom, koriander en kruidnagel, die samen een harmonieuze combinatie van smaken creëren
  • je kunt het toevoegen aan sauzen, soepen, gebakken gerechten of zelfs desserts om een rijk aroma en smaak toe te voegen
  • garam masala wordt meestal gebruikt om voedsel tegen het einde van het koken te kruiden, in tegenstelling tot kerriepoeder, dat meestal aan het begin in olie wordt gesauteerd
  • gecertificeerd biologisch - ingrediënten worden verbouwd zonder gebruik van pesticiden, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen
  • je kunt er zeker van zijn dat je alleen gezonde en milieuvriendelijke ingrediënten gebruikt
  • stijlvolle en hermetisch gesloten verpakking die de inhoud beschermt en de versheid behoudt - de specerijen blijven vol van smaak en aroma, klaar voor gebruik wanneer je ze nodig hebt

Extra informatie:

  • ingrediënten: kardemom*, koriander*, komijn*, zwarte peper*, kaneel*, kruidnagel*, nootmuskaat* (* = biologisch)
  • nettogewicht: 50 g
  • oorsprong: EU / niet-EU
  • certificering: DK-ØKO-100
  • opslag: droog, donker en luchtdicht bewaren

Additional parameters

Category: Peper en specerijen
Weight: 0.102 kg
Materiaal: Metaal
Product type: Specerijen
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: