Broodrooster SMEG

9 items total
Broodrooster 50'S STYLE TSF01RGEU, rose-goud, Smeg
199 €
SMETSF01RGEU
Broodrooster TSF01BLMEU, 2 sleuven, mat zwart, Smeg
199 €
SMETSF01BLMEU
Broodrooster TSF01GOEU, 2 sleuven, goud, Smeg
199 €
SMETSF01GOEU
Broodrooster TSF01CHMEU, 2 sleuven, mat goud, Smeg
199 €
SMETSF01CHMEU
Broodrooster TSF01PGEU, 2 sleuven, pastelgroen, Smeg
169 €
SMETSF01PGEU
Broodrooster TSF01RDEU 2 sleuven, rood, Smeg
169 €
SMETSF01RDEU
Broodrooster TSF01SSEU, 2 sleuven, chroom, Smeg
199 €
SMETSF01SSEU
Broodrooster TSF01WHEU, 2 sleuven, wit, Smeg
169 €
SMETSF01WHEU
Broodrooster TSF01BLEU, 2 sleuven, zwart, Smeg
169 €
SMETSF01BLEU

Maak kennis met de SMEG broodroosters, waar innovatie en iconisch design samenkomen en functionaliteit naadloos samengaan met stijl om je ochtendroutine te verbeteren.

SMEG, bekend om zijn opvallende retro-esthetiek, breidt zijn unieke charme uit naar broodroosters. Deze toestellen zijn meer dan gewoon gereedschap; het zijn pronkstukken die een vleugje elegantie toevoegen aan je keukeninrichting, waardoor een functioneel item een kunstwerk wordt.

Snelheid en efficiëntie vormen de kern van de SMEG broodroosters. Begin je dag met perfect geroosterd brood, bagels of gebak, dankzij krachtige verwarmingselementen en efficiënte roostermechanismen die zorgen voor consistente resultaten.

Veiligheid staat voorop en SMEG broodroosters zijn uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties. Van automatische pop-up functies tot een cool-touch buitenkant, je kunt deze broodroosters met een gerust hart gebruiken, wetende dat je veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Aanpassing is essentieel als het gaat om het maken van de perfecte toast, en SMEG broodroosters bieden variabele bruiningsinstellingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichtgouden tint of een rijke, knapperige afwerking, je kunt het bruiningsniveau eenvoudig aanpassen aan je smaak.

Opruimen na het ontbijt is een fluitje van een cent met de verwijderbare kruimelladen in veel SMEG broodroosters. Zeg maar dag tegen rommelige aanrechten en geniet elke ochtend van een schone en opgeruimde keuken.

SMEG biedt verschillende stijlen en maten broodroosters om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en keukenontwerpen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke of eigentijdse look, je kunt een SMEG broodrooster vinden die past bij je esthetische en functionele eisen.

SMEG broodroosters zijn meer dan alleen broodroosters; ze zijn een essentieel onderdeel van je dagelijkse routine. Ontdek onze selectie vandaag nog en ervaar de perfecte mix van vorm en functie in je ochtendroutine.