Chinees koksmes GRAND GOURMET PC 18,5 cm, WMF

Code: WM1880406032
Brand: WMF
125 € –16 %
Chinees koksmes GRAND GOURMET PC 18,5 cm, WMF
125 € –16 % 104 €
Online op voorraad (1 pcs)

Het Grand Gourmet Chinese koksmes is ideaal voor het bereiden van vlees, vis en groenten op de traditionele Chinese manier. Zijn vorm lijkt op een vleesmes, maar de dikte van de rug van het blad is de helft (2 mm). Niet zo geschikt om te maaien.

Detailed information

Product detailed description

Het Grand Gourmet Chinese koksmes is ideaal voor het bereiden van vlees, vis en groenten op de traditionele Chinese manier. Zijn vorm lijkt op een vleesmes, maar de dikte van de rug van het blad is de helft (2 mm). Niet zo geschikt om te maaien.

Grand Gourmet serie

 • Verfijnd ontwerp dat ervaring combineert met hoge functionaliteit
 • Messen van speciaal bestekstaal van hoge kwaliteit
 • Gesmeed uit één stuk staal
 • Ergonomische handgrepen in mat Cromargan® roestvrij staal voor een comfortabele grip
 • Innovatief aanzienlijk scherper mes
 • Gemaakt met Performance Cut technologie voor extreme en langdurige scherpte
 • Hardheid ca. 55 - 57 HRC op de Rockwell-schaal
 • Patronaat voor veilig gebruik
 • Paarloos, voor perfecte hygiëne en eenvoudige reiniging
 • Laserblad controle
 • Gemakkelijk schoon te maken, handwas aanbevolen
 • Het product heeft vele internationaal erkende ontwerpprijzen gewonnen

De Grand Gourmet-serie maakt indruk met zijn geraffineerde design en hoge functionaliteit. De messen zijn gemaakt van speciaal hoogwaardig messenstaal. Bij de productie ervan worden traditioneel smeden en de nieuwste Performance Cut productietechnologie gecombineerd. Dit resulteert in zeer scherpe messen, bestand tegen beschadiging of breuk, die bovendien hun scherpte ongelooflijk lang behouden. De levensduur van de messen is zelfs twee keer zo lang als de normen voorschrijven.

Grand Gourmet messen vertegenwoordigen een nieuwe dimensie in snijden. De onverwoestbare handgrepen in mat Cromargan® roestvrij staal geven een luxueuze indruk. Ze zijn ontworpen met het oog op ergonomie, zodat ze perfect in de hand liggen. Een onberispelijke afwerking met een soepele overgang tussen handvat en beschermer zorgt voor een optimale hygiëne. De messen zijn gemakkelijk schoon te maken, gewoon afspoelen onder stromend water. De aantrekkelijke verpakking maakt ze ook tot een perfect geschenk.

Gebruikte technologieën en materialen

De messen zijn gemaakt van speciaal hoogwaardig messenstaal, dat fijnkorrelig, hard en minder gevoelig voor corrosie is. Bovendien is het dankzij de vlakke snede zeer goed bestand tegen beschadiging of breuk, terwijl het uitstekend snijdbaar blijft. De eigenschappen ervan worden voor de messenmakerij nog versterkt door het smeden, dat de structuur homogeniseert en verdicht.

Special Performance Cut-technologie combineert de voordelen van traditioneel smeden met de voordelen van moderne productieprocessen. Het resultaat is een uitstekende rand. Nauwkeurig slijpen onder een constante hoek is ook cruciaal voor een uitstekende meskwaliteit. Het is de platte snede die de messen zo scherp maakt.

De beschermer is geïntegreerd als onderdeel van het lemmet uit één stuk staal. Zorgt voor een juiste gewichtsverdeling, beschermt de vingers tegen wegglijden op het mes en zorgt voor een nauwkeurige controle van het mes.

Het ergonomische handvat is gemaakt van hoogwaardig mat roestvrij staal Cromargan®, dat 72% staal, 18% chroom en 10% nikkel bevat. Het is een duurzaam, roestvrij stalen materiaal, bestand tegen voedingszuren. Gemakkelijk schoon te maken.

Onderhoud van messen WMF

Grand Gourmet messen zijn niet vaatwasmachinebestendig. Voor messen van dergelijke kwaliteit is alleen handwas onder stromend water aan te bevelen, dat is vriendelijker voor de messen en bovendien veel sneller.

Messen slijpen WMF

Elk mes moet van tijd tot tijd worden geslepen, maar idealiter moet het na elk gebruik met een slijper worden geslepen. Voor het slijpen van Grand Gourmet messen adviseren wij slijpstenen (moeten geslepen worden onder een hoek van 13°) of WMF.

Additional parameters

Category: Koksmes
Warranty: 2 years
Weight: 0.59 kg
Product type: Keukenmes
Collectie: WMF Grand Gourmet
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

KULINA | WMF Knives Grand Gourmet: performance and design

KULINA | WMF Performance Cut Knives

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: