Sauteerpan MINERAL B ELEMENT 28 cm, staal, de Buyer

Code: DB561428
Brand: de Buyer
105,88 € –32 %
Sauteerpan MINERAL B ELEMENT 28 cm, staal, de Buyer
105,88 € –32 % 72 €
Online op voorraad (9 pcs)

Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse bedrijf de Buyer. Bedrijf de Buyer heeft een traditie die teruggaat tot 1830 en wordt wereldwijd erkend, vooral in de professionele sfeer, waar stalen pannen zeer populair zijn vanwege hun onvervangbare eigenschappen bij het braden van vlees of groenten. De pannen uit de Mineral B Element serie zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een afwerking op basis van bijenwas. Dit beschermt ze tegen oxidatie en verhoogt de natuurlijke antikleefeigenschappen van de pannen, die bovendien bij elk gebruik beter worden. De pannen zijn ontworpen voor alle soorten kookbronnen, inclusief inductie. Mineral B Element stalen pannen zijn 100% natuurlijk, ECO-logisch en recycleerbaar.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse bedrijf Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse bedrijf Mineral B Element de Buyer. Bedrijf de Buyer heeft een traditie die teruggaat tot 1830 en wordt wereldwijd erkend, vooral in de professionele sfeer, waar stalen pannen erg populair zijn vanwege hun onvervangbare eigenschappen bij het braden van vlees of groenten. De pannen uit de Mineral B Element serie zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een afwerking op basis van bijenwas. Dit beschermt ze tegen oxidatie en verhoogt de natuurlijke antiaanbakeigenschappen van de pannen, die bovendien bij elk gebruik beter worden. De pannen zijn ontworpen voor alle soorten kookbronnen, inclusief inductie. Mineral B Element stalen pannen zijn 100% natuurlijk, ecologisch en recyclebaar.

De Mineral B Element-pannen kunnen alleen voor korte baktijden in de oven worden gebruikt, maximaal 10 minuten bij een temperatuur van 180°C. Als de pan lang in de oven blijft staan, kan het gelakte handvat beschadigd raken. Als je de voorkeur geeft aan een pan die ook voor onbepaalde tijd in de oven kan, kies dan voor een pan uit de Mineral B Element PRO-serie of de French Collection B Element.

Mineral B Element pannen in het kort:

 • De pannen zijn ideaal voor het dichtschroeien van vlees of groenten en om te grillen. Voor knapperige pannenkoeken en perfecte omeletten.
 • Staal is een 100% natuurlijk materiaal met een afwerking op basis van bijenwas.
 • Pannen van Mineral B Element hebben geen kunstmatig antiaanbakoppervlak en bevatten geen PFOA of PTFE.
 • Geen toegevoegde chemicaliën - milieuvriendelijke productie.
 • Milieuvriendelijk en recyclebaar.
 • IJzermoleculen uit de pan zijn goed voor de gezondheid.
 • De pannen kunnen worden gebruikt bij zeer hoge temperaturen, waarbij het bereide voedsel snel intrekt en er geen vitaminen of voedingsstoffen verloren gaan.
 • Hoe vaker de pan wordt gebruikt, hoe beter de antiaanbakeigenschappen.
 • Uitstekende thermische geleidbaarheid.
 • Robuust ontwerp, zeer lange levensduur.

Hoe verzorg je pannen MINERAL B:

 1. Stalen pannen de Buyer zijn pannen voor het leven en hebben ook een levenslange garantie. Dit geldt echter niet voor claims veroorzaakt door misbruik. Lees de instructies zorgvuldig door voordat je het apparaat voor de eerste keer gebruikt.
 2. Staal is een natuurlijk materiaal en de pannen zijn handgemaakt. Ze kunnen daarom kleine natuurlijke esthetische onvolkomenheden hebben.
 3. Voordat u de pan voor het eerst gebruikt, pakt u hem uit de originele verpakking en wast u hem af met een spons onder heet stromend water. Verwijder de was van de buitenkant van de pan om vervuiling van de kookplaat te voorkomen en droog de pan.
 4. Brand de pan, je kunt de procedure zien in de video rechts. Zet de kookplaat op maximaal vermogen en plaats de pan erop. Giet ongeveer 1-2 mm olie in de pan en laat deze heet worden tot de olie begint te roken = het branden klaar is (draai tijdens het branden de pan om de olie aan de binnenkant te krijgen, de pan zal op sommige plekken op de bodem donkerder worden).
 5. Laat de pan afkoelen en veeg de resterende olie af met een servet of doek, niet wassen om de beschermende laag te behouden en roest te voorkomen, de pan is klaar voor gebruik.
 6. Veeg de pan na gebruik gewoon af met een papieren handdoek, het geoliede oppervlak beschermt de pan. Droog bewaren.
 7. Gebruik alleen bij uitzondering afwasmiddelen en NEVER zet de pan in de vaatwasser of laat hem weken!!!
  Het geleidelijk donkerder worden van de pan is natuurlijk en zorgt voor een beter antiaanbakoppervlak. Eventuele roest kan worden verwijderd met de ruwe kant van een spons en vervolgens worden geolied, het is geen reden om te klagen over de pan.

Stalen pan en inductie:

Staal (ijzer) is een zeer reactieve warmtegeleider en zijn inductieverwarmingscapaciteit is daarom uitzonderlijk. Neem daarom de volgende instructies in acht op de inductiekookplaat:

 • gebruik niet het maximale vermogen. Zelfs het lagere vermogen op inductie is genoeg voor een geweldige dichtschroeving.
 • gebruik de boosterfunctie niet (snel opstarten van de verwarming)
 • de pan niet oververhitten als deze leeg is

Additional parameters

Category: Sauteerpannen
Warranty: 2 years
Weight: 2.47 kg
Materiaal: Staal
Maat: 28 cm
Product informatie: Geschikt voor inductiekookplaat
Product type: Universele pan
Collectie: de Buyer Mineral B Element
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy01: 1

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: