Wijnglas O WINE TUMBLER RIESLING /SAUVIGNON BLANC 375 ml, set van 2 stuks, Riedel

Code: RD041415
Brand: Riedel
24,60 €
Online op voorraad (11 pcs)

Maximilian Riedel (11e generatie) presenteert zijn eerste serie glazen - de "O"-serie. Kenners van Riedel producten zullen verbaasd zijn dat deze nieuwe serie glazen iets mist - ze hebben geen steel en geen voet.

Detailed information

Product detailed description

Maximilian Riedel (11e generatie) presenteert zijn eerste serie glazen - de "O"-serie. Kenners van Riedel producten zullen verbaasd zijn dat deze nieuwe serie glazen iets mist - ze hebben geen steel en geen voet.

Dus wat is "O"? O-Riedel is een nieuw, innovatief wijnglas. Kort en eenvoudig: de "O" is het ideale glas voor elke dag, voor elke drank en voor elke gelegenheid. Het is leuk, ligt goed in de hand, ziet er modern uit en werkt!

De vormen van de bekers zijn identiek aan die welke zich talloze malen hebben bewezen in de Riedel Vinum-serie. Met de serie "O" heeft Maximilian Riedel iets geheel nieuws ontworpen zonder zijn "roots" te verliezen: "Het genot van wijn staat duidelijk bovenaan het lijstje van Riedel, maar het bijzondere van deze serie is dat hij ook perfect is voor alle andere dranken."

30 jaar geleden zette Claus Riedel (9e generatie) de glaswereld op zijn kop door de functionaliteit van het glas boven het design te stellen. Volgens zijn kleinzoon Maximilian Riedela (11e generatie) is het nu tijd om een product voor dagelijks gebruik aan te bieden. Een glas dat zonder beperkingen kan worden gebruikt. Hij past in elke vaatwasser, minibar of minikeuken, maar ook in een picknickmand. Geen kapotte stopwatches meer!

"O" kan en zal de bestaande Riedel glazenreeks niet vervangen. integendeel, "O" is een geslaagd accessoire voor iedereen die houdt van mooi, ongecompliceerd en functioneel design!

"O" bieden we aan als: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Glas Riesling, Sauvignon Blanc O-Riedel aanbevolen voor:

  • Ajaccio, Alsace Grand Cru, Bardolino, Beaujolais Nouveau
  • Carigan, Chianti, Côtes du Roussillon, Côtes du Ventoux, Dolcetto
  • Dornfelder, Freisa, Gelber Muskateller, Gewürztraminer
  • Grignolino, Grüner Veltliner, Jurancon Sec, Lambrusco, Montepulciano
  • Patrimonio, Primitivo, Riesling, Riesling Smaragd, Rotgipfler, Roter Veltliner
  • Ruländer, St. Laurent, Sangiovese, Sangiovese Blanc, Smaragd
  • Teroldego, Traminer, Vin de Corse, Vouvray, Zinfandel

Additional parameters

Category: Wijnglazen
Warranty: 2 years
Weight: 0.27 kg
Materiaal: Glas
Product type: Glazen
Collectie: Riedel O
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: