Aardappelpers HELIX, wit, Joseph Joseph

Code: JS20100
33,49 € –10 %
Aardappelpers HELIX, wit, Joseph Joseph
33,49 € –10 % 30 €
Online op voorraad (2 pcs)

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: persen zonder brute kracht

Detailed information

Product detailed description

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: persen zonder brute kracht

Oplossing: ergonomische Helix-persen

De meeste handpersen werken volgens het principe van verticale krachtuitoefening naar beneden. Verrassend genoeg is de kracht bij Helix-persen horizontaal. De unieke draaibeweging vermenigvuldigt de uitgeoefende kracht, waardoor uw werk bijna moeiteloos verloopt. De tweedelige pers van roestvrij staal en nylon is afbreekbaar voor eenvoudige reiniging. De serie omvat aardappel-, citrus- en knoflookpersen.

  • Helix ergonomische horizontale persen
  • Functioneel deel van roestvrij staal voor maximale hygiëne
  • Kleurrijk robuust nylon handvat is stevig en stabiel
  • Vaatwasserbestendig

De handpers voor aardappelen en andere gekookte groenten is zeer gebruiksvriendelijk. Vul gewoon het roestvrijstalen deel met gekookte groenten, doe de bovenkant erop en "schroef" het in zichzelf. Niet alleen senioren kunnen deze aardappeldeegbereiding aan, iedereen zal ervan genieten. De innovatieve persmethode zal u snel bevallen vanwege het comfort.

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Andere persen
Warranty: 2 years
Weight: 0.55 kg
Kleur: Wit
Product type: Keukengerei
Collectie: Joseph Joseph Helix
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: