Crepe-pan 20 cm, staal, de Buyer

Code: DB530320
Brand: de Buyer
22,94 € –25 %
Crepe-pan 20 cm, staal, de Buyer
22,94 € –25 % 17 €
Online op voorraad (4 pcs)

De pannenkoekenpan van De Buyer heeft een diameter van 20 cm en een lage rand. De pan is gemaakt van hoogwaardig ijzeren materiaal dat duurzaam en sterk is en een anticorrosiecoating heeft. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een comfortabele en veilige grip.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

De pannenkoekenpan van de Franse fabrikant De Buyer heeft een diameter van 20 cm en een ergonomisch gevormde handgreep met een "Franse kromming" voor veilig en comfortabel hanteren. De pannenkoekenplaat is perfect voor het bereiden van traditionele knapperige en toch luchtige pannenkoeken. De lage rand van de pan maakt het gemakkelijk om de pannenkoeken om te draaien en handig te serveren. De pan kan worden gebruikt op alle soorten fornuizen, inclusief de populaire inductie, maar heeft een gematigde temperatuur.

Deze pannenkoekenplaat is gemaakt van hoogwaardig ijzer dat de warmte uitstekend geleidt, waardoor de bereiding van pannenkoeken snel, gemakkelijk en zuinig verloopt. De pan heeft een zwart-blauwe tint, die te danken is aan de oppervlaktebehandeling die ijzeroxidatie wordt genoemd en die de pan beschermt tegen corrosie. De DeBuyer pannenkoekenplaat heeft een uitstekende warmtegeleiding, is robuust en heeft een zeer lange levensduur. De pan kan niet in de vaatwasser en de pan vereist speciale zorg om zijn unieke eigenschappen te behouden. Gebruik de pan alleen op een brander/plaat die overeenkomt met de diameter van de bodem van de pan. En lees voor het eerste gebruik de instructies en praktische adviezen in deze beschrijving om te leren hoe u de pan goed moet onderhouden.

SPECIFICATIES

Diameter: 20 cm

Diameter bodem: 16 cm

Hoogte: 1,7 cm

Lengte: 38 cm (inclusief handvat)

Wanddikte: 2 mm

Gewicht: 0,69 kg

Materiaal: ijzer

Kleur: blauw-zwart

Garantie: 2 jaar

Land van vervaardiging: Frankrijk

VOORDELEN EN NADELEN

plus

De pannenkoekenpan is gemaakt van hoogwaardig ijzer, dat de warmte perfect geleidt.

Het oppervlak van de pan is geoxideerd, wat corrosie voorkomt.

Het bereiden van pannenkoeken is heel eenvoudig met deze pan.

De pan heeft een ergonomisch gevormde handgreep voor een veilige en comfortabele grip.

minus

De pannenkoekenpan is zeer zwaar, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit van het gebruikte materiaal.

De pan vereist speciale zorg om zijn uitstekende eigenschappen te behouden.

PRAKTISCHE TIP

Geschikt voor gas-, elektrische, keramische en inductiekachels , maar alleen bij gematigde temperaturen

Geschikt voor de oven: NEE

Vaatwasserbestendig: NEE

Voor elektrische fornuizen raden wij aan de temperatuurknop op een hogere stand te zetten en deze vervolgens te verlagen tot een niveau dat de gekozen temperatuur net handhaaft wanneer het gewenste type verwarming (temperatuur) is bereikt. De diameter van de bodem van de pan moet gelijk zijn aan de diameter van de kookplaat.

Voor gasfornuizen is het een goed idee een passende branderdiameter te gebruiken die ongeveer 2 cm kleiner kan zijn dan de diameter van de bodem van de pan of een vlamverdeler te gebruiken.

De juiste keuze van pan- en kookplaatdiameter is ook om energieredenen voordelig (energiebesparing). Gezien het grote aantal soorten kachels is dit slechts een advies en geen exacte leidraad.

REINIGING EN OPSLAG

Was de pan in warm water met een spons. Laat de pan niet weken. Als uw eten aan de pan plakt, gebruik dan een spons. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Niet in de vaatwasser. Om oxidatie te voorkomen, wrijf het altijd in met een beetje bakolie en droog het met een absorberende doek.

OPSLAG

Droog bewaren. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en stop niet in de vaatwasser. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie (alleen inductie met opzetstuk)

GEBRUIK

Voorverwarmen met een kleine hoeveelheid vet.

ZORG

Giet water in de pan en kook tot eventueel ingebakken vuil is losgekomen, spoel af met heet water en veeg droog, bestrijk met een kleine hoeveelheid olie.

Stalen pan en inductie:

Staal (ijzer) is een zeer reactieve warmtegeleider en zijn inductieverwarmingscapaciteit is daarom uitzonderlijk. Neem daarom de volgende instructies in acht op de inductiekookplaat:

  • gebruik niet het maximale vermogen. Zelfs het lagere vermogen op inductie is genoeg voor een geweldige dichtschroeving.
  • gebruik de boosterfunctie niet (snel opstarten van de verwarming)
  • de pan niet oververhitten als deze leeg is

Additional parameters

Category: Crepe-pannen
Warranty: 2 years
Weight: 0.69 kg
Materiaal: Staal
Maat: 20 cm
Product informatie: Geschikt voor inductiekookplaat
Product type: Crêpepan
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: