Collectie KitchenAid Artisan 175

6 items total
Keukenmachine ARTISAN 175, ijsblauw, KitchenAid
890 €
KA5KSM175PSEIC
Keukenmachine ARTISAN 175, mat inkwell-blauw, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEIB
Keukenmachine ARTISAN 175, rood metallic, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSECA
Keukenmachine ARTISAN 175, wit, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEWH
Keukenmachine ARTISAN 175, zilvergrijs, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMS
Keukenmachine ARTISAN 5KSM175PSEMA matcha, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMA

Ontdek het voortreffelijke vakmanschap en het innovatieve ontwerp van de KitchenAid Artisan 175-serie, een waar meesterwerk voor gepassioneerde koks en thuischefs. Deze uitzonderlijke serie combineert uitstekende prestaties met tijdloze elegantie, wat het een ideale keuze maakt om uw culinaire ervaring te verbeteren.

Ongelijke Prestaties: Perfect ontworpen, de KitchenAid Artisan 175-serie is trots op zijn krachtige motoren en nauwkeurige bedieningselementen die consistente en efficiënte resultaten leveren. Van mixen tot kneden, deze serie stelt u in staat om een breed scala aan culinaire technieken te verkennen, terwijl u tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen handhaaft.

Elegantie en Stijl: Versterk de esthetiek van uw keuken met het elegante en gestileerde ontwerp van de Artisan 175-serie. Gemaakt om modern innovatie met klassieke charme naadloos te combineren, zijn deze apparaten niet alleen gereedschappen, maar ook een uiting van uw culinaire verfijning.

Veelzijdige Functionaliteit: Of u nu delicate meringues bereidt of te maken hebt met stevig deeg, de KitchenAid Artisan 175-serie is uitgerust met veelzijdige accessoires die zich gemakkelijk aanpassen aan uw culinaire behoeften. Met een verscheidenheid aan beschikbare accessoires kunt u uw creativiteit en culinaire repertoire uitbreiden.

Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met duurzame materialen en ondersteund door de erfenis van de uitstekende productie van KitchenAid, is de Artisan 175-serie ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. U kunt vertrouwen op zijn onwrikbare betrouwbaarheid, die uw culinaire avonturen gedurende vele jaren zal ondersteunen.

Verken de Collectie: Verken onze collectie apparaten uit de KitchenAid Artisan 175-serie, waaronder standmixers, blenders en nog veel meer. Elk product uit deze serie is zorgvuldig ontworpen om uw culinaire reis te inspireren en uw culinaire visies tot leven te brengen.

Verhoog uw Culinaire Meesterschap: Of u nu een professionele chef-kok bent of een enthousiaste thuischef, de KitchenAid Artisan 175-serie is de sleutel om culinaire excellentie te ontsluiten. Omarm de kunst van het koken met deze buitengewone apparaten die innovatie en traditie harmonieus combineren.

Koop Nu: Verhoog het niveau van uw keuken met de ongeëvenaarde prestaties en elegantie van de KitchenAid Artisan 175-serie. Verken onze collectie en breng het hoogtepunt van de culinaire kunst vandaag nog naar uw huis.

Verhoog uw culinaire ervaring met de KitchenAid Artisan 175-serie. Verken de collectie en laat uw passie voor koken als nooit tevoren opleven!