Snijplank CULT & CARVE PLUS L 37 x 29 cm, rood, Joseph Joseph

Code: JS60004
26,49 € –5 %
Snijplank CULT & CARVE PLUS L 37 x 29 cm, rood, Joseph Joseph
26,49 € –5 % 25 €
Online op voorraad (4 pcs)

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: verhoog de veiligheid van snijplanken

Detailed information

Product detailed description

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: verhoog de veiligheid van snijplanken

Oplossing: de multifunctionele Cut&Carve snijplank

Een vleesvork moet vaak helpen bij het snijden van het gebraad. Sappig vlees heeft de neiging over de snijplank te glijden en moet worden gestabiliseerd. DeCut&Carve dubbelzijdige snijplank is aan één kant voorzien van uitsteeksels waarop u het gebraad kunt plaatsen en zo veel meer controle hebt over het snijden. De opstaande rand vangt lekkende vloeistof op, die dankzij de afgeronde giethoeken verder kan worden benut. Het ontwerp van de andere kant van het bord is glad.

  • Dubbelzijdige functionele snijplank
  • Universeel gebruik
  • Vleesspiezen
  • Verhoogde randen om vloeistof of kruimels op te vangen
  • De rand van het bord is antislip
  • Gemaakt van polypropyleen
  • Vaatwasserbestendig
  • 2 maten in verschillende kleuren

Plastic messenplanken zijn ideaal om uw messen in goede conditie te houden, naast houten planken. In tegenstelling tot houten planken zijn kunststof planken echter duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Onze tip: het is raadzaam om meerdere snijplanken in de keuken te gebruiken. Deze methode van snijden is volledig hygiënisch en wordt gebruikt door professionals. Ideaal is de aanschaf van snijplanken voor vlees, groenten, gekookte gerechten en gebak.

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Snijplanken
Warranty: 2 years
Weight: 0.83 kg
Kleur: Rood
Materiaal: Plastic
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Snijplank
Collectie: Joseph Joseph Cut&Carve™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: