Roerbakpan WOLL

9 items total
Sauteerpan TITANIUM NOWO 28 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL WL1728IL
Sauteerpan DIAMOND LITE 28 cm, titanium, WOLL
86,88 € –9 %
79 €
WL728DPS
Sauteerpan TITANIUM NOWO 24 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL WL1724DPI
Sauteerpan TITANIUM NOWO 24 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL WL1724IL
Sauteerpan TITANIUM NOWO 26 cm, WOLL
82,51 € –22 %
Sauteerpan TITANIUM NOWO 26 cm, WOLL
Online op voorraad (1 pcs)
64 €
WL726N
Sauteerpan ECO LITE IND 24 cm, afneembaar handvat, WOLL
79,50 €
WL1724ELI
Sauteerpan ECO LITE INDUCTION 28 cm, afneembare steel, WOLL
98,90 €
WL1728ELI

Ontdek de wereld van culinaire uitmuntendheid met onze uitzonderlijke collectie Sauteerpannen van WOLL. Deze zorgvuldig ontworpen en vakkundig vervaardigde pannen zijn de perfecte aanvulling voor elke keuken, of je nu een professionele kok bent of een gepassioneerde thuiskok.

WOLL-sauteerpannen zijn ontworpen voor een nauwkeurige en gelijkmatige warmteverdeling, zodat je gerechten perfect gaar worden. Van het dichtschroeien van vlees tot het karamelliseren van uien, deze pannen leveren consistente en uitstekende resultaten elke keer dat je kookt.

Een van de opvallendste kenmerken van de WOLL Sauteerpannen is hun superieure antiaanbaklaag. Dit maakt koken niet alleen een fluitje van een cent, maar vereenvoudigt ook het schoonmaken. Zeg maar dag tegen kleverige troep en urenlang schrobben - WOLL Sauteerpannen maken koken en schoonmaken een plezier.

Veelzijdigheid is de kern van WOLL kookgerei, en hun sauteuses zijn daarop geen uitzondering. Deze pannen zijn compatibel met verschillende kookplaten, waaronder gas, elektrisch en inductie, waardoor je de flexibiliteit hebt om in elke keukenomgeving te koken.

Duurzaamheid is een kenmerk van de reputatie van WOLL, en hun sauteuses zijn gemaakt om hoge temperaturen en veelvuldig gebruik te weerstaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze pannen een duurzaam en betrouwbaar onderdeel van je keukenarsenaal vormen.

Onze WOLL-sauteerpannencollectie biedt verschillende maten en stijlen om aan je kookbehoeften te voldoen. Of je nu een snel doordeweeks diner bereidt of een gastronomisch feest voor je gasten, je vindt de perfecte sauteerpan die aan je eisen voldoet.

Verhoog je culinaire vaardigheden en maak smakelijke sauteergerechten met WOLL sauteerpannen. Door hun kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zijn ze onmisbaar in elke keuken. Aarzel niet - begin vandaag nog met sauteren als een pro met WOLL.