Groentebakje STACK 4 l, grafietgrijs, Joseph Joseph

Code: JS30016
44 €
Online op voorraad (14 pcs)

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: de moderne en intelligente afvalbak

Detailed information

Product detailed description

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: de moderne en intelligente afvalbak

Oplossing: het IntelligentWaste afvalsysteem

Het IntelligentWaste-systeem biedt een totaaloplossing voor het probleem van de plaats van het gesorteerde afval

Stapelmanden zijn stapelbaar. Door het slanke silhouet kunt u ze plaatsen in het woongedeelte van uw huis, zoals de keuken. De stapelbare kunststof onderdelen in natuurlijke tinten maken een niet storende indruk. U kunt de grootte van het hele systeem plannen volgens uw behoeften. U kunt de containers naast of op elkaar zetten. U kunt de intrekbare deuren markeren voor een betere oriëntatie.

Stapelmanden zijn verkrijgbaar als losse containers (Stack 24) of als set van twee containers (Stack 48). Een kleine container met koolstoffilter (Stack 4) kan apart worden besteld, die bedoeld is voor composteerbaar afval - dankzij de filter kan hij ook op het aanrecht worden gebruikt als ecologische oplossing voor afbreekbaar afval en etensresten. Als u de restjes wilt composteren, moet u afbreekbare zakken gebruiken. Wij bieden ook een complete oplossing (Stack 52) bestaande uit twee grote bakken en een kleine bak voor composteerbaar afval.

De container voor composteerbare inhoud is klaar om de geur te verminderen die door organische processen wordt geproduceerd. De luchtcirculatie werkt natuurlijk dankzij de dubbele wand. De lucht wordt vervolgens gefilterd door een koolstoffilter in het deksel van de container.

  • Slimme oplossingen voor gesorteerd afval
  • Gemakkelijk te reinigen stapelbare plastic containers
  • Mogelijkheid om een afvalsysteem op maat te bouwen
  • In natuurlijke tinten ivoor / grafietgrijs
  • Moderne organische compostering
  • Voor maximale milieuvriendelijkheid kiest u IW2 afbreekbare zakken
  • De levensduur van het filter wordt door de fabrikant niet gespecificeerd - afhankelijk van het soort afval, klanten melden dat 1 filter tot 6 weken werkt
  • Handwas met wasmiddel

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Afvalbakken
Warranty: 2 years
Weight: 1.06 kg
Kleur: Grijs
Product type: Afvalbak
Collectie: Joseph Joseph IntelligentWaste™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Aantal vakken: 1
Vorm: Vierkant
Type opening: Met zwaaiend deksel

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: