Koekenpan MINERAL B ELEMENT 24 cm, de Buyer

Code: DB561024
Brand: de Buyer
59,99 € –28 %
Koekenpan MINERAL B ELEMENT 24 cm, de Buyer
59,99 € –28 % 43 €
Online op voorraad (115 pcs)

Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse bedrijf de Buyer. Het bedrijf de Buyer wordt wereldwijd erkend, vooral in de professionele sfeer, waar stalen pannen zeer populair zijn vanwege hun onvervangbare eigenschappen bij het braden van vlees of groenten. De Mineral B Element serie pannen is verbeterd voor thuisgebruik met een afwerking op basis van bijenwas. Dit beschermt ze tegen oxidatie en verhoogt de natuurlijke antikleefeigenschappen van de pannen, die bovendien bij elk gebruik beter worden. De pannen zijn ontworpen voor alle soorten kookbronnen, inclusief inductie. Mineral B Element stalen pannen zijn 100% natuurlijk, ECO-logisch en recycleerbaar.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse bedrijf de Buyer. Het bedrijf de Buyer wordt wereldwijd erkend, vooral in de professionele sfeer, waar stalen pannen zeer populair zijn vanwege hun onvervangbare eigenschappen bij het braden van vlees of groenten. De Mineral B Element serie pannen is verbeterd voor thuisgebruik met een afwerking op basis van bijenwas. Dit beschermt ze tegen oxidatie en verhoogt de natuurlijke antikleefeigenschappen van de pannen, die bovendien bij elk gebruik beter worden. De pannen zijn ontworpen voor alle soorten kookbronnen, inclusief inductie. Mineral B Element stalen pannen zijn 100% natuurlijk, ECO-logisch en recycleerbaar.

De Mineral B Element-pannen kunnen alleen voor korte baktijden in de oven worden gebruikt, maximaal 10 minuten bij een temperatuur van 180°C. Als de pan lang in de oven blijft staan, kan de gelakte handgreep beschadigd raken. Wilt u liever een pan die onbeperkt in de oven kan, kies dan een pan uit de Mineral B Element PRO serie of de French Collection B Element.

Mineral B Element pannen in het kort:

  • De pannen zijn ideaal voor het aanbraden van vlees of groenten en het grillen. Voor knapperige pannenkoeken en perfecte omeletten.
  • Staal is een 100% natuurlijk materiaal met een afwerking op basis van bijenwas.
  • Pannen van Mineral B Element hebben geen kunstmatig antiaanbakoppervlak en bevatten geen PFOA of PTFE.
  • Geen toegevoegde chemicaliën - milieuvriendelijke productie.
  • Milieuvriendelijk en recycleerbaar.
  • IJzermoleculen uit het bekken zijn goed voor de gezondheid.
  • De pannen kunnen worden gebruikt bij zeer hoge temperaturen, waarbij het bereide voedsel snel intrekt en er geen vitaminen of voedingsstoffen verloren gaan.
  • Hoe vaker de pan wordt gebruikt, hoe beter de antikleefeigenschappen.
  • Uitstekende thermische geleidbaarheid.
  • Robuust ontwerp, zeer lange levensduur.

Maillard's reactie:

Wanneer de pan wordt verhit tot meer dan 140°C, zal het bereide voedsel snel karameliseren door de karamelisatie van de natuurlijke sappen. Er wordt een korst gevormd om te voorkomen dat het voedsel binnenin uitdroogt. Het resultaat is een bruin en krokant gerecht met een zacht en vochtig centrum. Perfect voor het braden van vlees, het maken van knapperige pannenkoeken of smakelijke omeletten.

Hoe gebruik je Mineral B Element pannen correct:

Voor het eerste gebruik: spoel de pan af met kokend water en droog hem goed af. Giet de olie in de pan tot een hoogte van ongeveer 1 mm en verwarm ongeveer 5 minuten. Giet de olie af en veeg de pan af met een papieren keukenhanddoek. Hoe vaker u de pan gebruikt, hoe beter de kookresultaten zullen zijn. Hoe zwarter de binnenkant, hoe beter de antikleefeigenschappen. Was de pan niet in de vaatwasser, want dan verliest hij zijn anti-aanbak eigenschappen en gaat hij roesten.

Kookprocedure: verhit een pan met een beetje olie. Als het vuur heet genoeg is, bak je de schotel aan beide kanten. Zet het vuur lager en bak zo nodig verder.

Onderhoud na gebruik: verwijder etensresten en spoel de pan af met kokend water. Veeg vervolgens onmiddellijk af met een doek om de eigenschappen van de pan te behouden en roestvorming te voorkomen.

Reiniging en onderhoud: gebruik grof zeezout (zonder water), dat je in een pan doet en gedurende 1:30 min op hoog vuur verhit. Veeg dan af met een papieren keukenhanddoek. Grof zeezout verwijdert verbrande resten en ongewenste geuren. Bestrijk dan met olie en bewaar op een droge plaats.

ATTENTIE! Laat de pan nooit nat worden. Als het eten aanbrandt, schrob je de pan met een grove spons. Niet in de vaatwasser wassen!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: