Zwart zout 80 g, vlokken, Mill & Mortar

Code: MM19904
7,49 €
Online op voorraad (13 pcs)

Zijn je gerechten heerlijk, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt om ze perfect te maken? Molen & mortel...

  • zwarte zoutvlokken zijn een geweldige toevoeging aan een verscheidenheid van gerechten zoals vis, zeevruchten, steak, salades, gebakken goederen en nog veel meer
  • je kunt ze gebruiken bij het koken, bakken of als smaakmaker direct op het bord
  • worden met de hand geplukt en verwerkt om hun natuurlijke mineralen en sporenelementen te behouden

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • zwarte zoutvlokken zijn een geweldige toevoeging aan een verscheidenheid van gerechten zoals vis, zeevruchten, steak, salades, gebakken goederen en nog veel meer
  • je kunt ze gebruiken bij het koken, bakken of als smaakmaker direct op het bord
  • geven een rijke en unieke smaak aan gerechten
  • het is een geweldige manier om de smaak van je gerechten te verrijken en te versterken
  • dankzij hun donkere kleur hebben ze een aantrekkelijk uiterlijk dat esthetiek en elegantie toevoegt aan je gerechten - ze zijn perfect als decoratie of afwerking op het bord
  • zoutvlokken worden met de hand geplukt en verwerkt om hun natuurlijke mineralen en sporenelementen te behouden
  • natuurlijke samenstelling zonder toegevoegde kunstmatige stoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen, wat zorgt voor een authentieke en gezonde smaak
  • ingrediënten van uitstekende kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd en verwerkt om hun natuurlijke smaak en aroma te behouden
  • een stijlvolle en praktische verpakking die het zout beschermt en gemakkelijk te gebruiken en op te bergen maakt

Extra informatie:

  • samenstelling: zout (doordrenkt met actieve kool)
  • nettogewicht: 80 g
  • oorsprong: Spanje
  • opslag: droog, donker en luchtdicht bewaren

Additional parameters

Category: Zout
Weight: 0.132 kg
Materiaal: Metaal
Product type: Specerijen
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: