Wok FERRARA 28 cm, Ballarini

Code: BAL1000968
Sale Sticker
Brand: Ballarini
78,99 € –26 %
Wok FERRARA 28 cm, Ballarini
78,99 € –26 % 58,32 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Probeer de wok met het unieke antiaanbakoppervlak Granitium Extreme uit de Ferrara-collectie. De Italiaanse fabrikant Ballarini maakt sinds 2015 deel uit van de Zwilling Group.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Wok, 28 cm

Wokpannen zijn erg populair, niet alleen omdat ze een vleugje Azië in uw keuken brengen, maar ook vanwege hun veelzijdigheid. Of u nu een geweldige curry of een eenvoudige saus moet maken, een wok met antiaanbaklaag is ideaal.

  • Wij raden aan de hand te wassen
  • Non-stick wok geschikt voor inductie
  • PFOA-vrij
  • Hoge weerstand
  • Gemaakt in Italië
  • Garantie op fabricagefouten 5 jaar - u kunt ook metaaldraaiers gebruiken
  • Graniet decor

Vergeet niet het juiste deksel met een speciaal handvat te kiezen.

Italiaans kookgerei Ballarini is niet alleen een design juweeltje voor uw keuken, maar dankzij de combinatie van Italiaanse liefde voor lekker eten en Duitse precisie zijn ze ook van hoge kwaliteit. De anti-aanbakpannen uit de Ferrara-collectie zijn van aluminium met granieten decoratie, waarbij de aluminium plaat onder hoge druk in de gewenste vorm wordt gevormd. Ferrara kwaliteit koekenpannen met antiaanbaklaag zijn de ideale metgezel voor het bakken van eieren, het braden van groenten, vlees, vis, aardappelpannenkoeken of pannenkoeken.

Inductie

De dubbele bodem van de pan heeft ook zijn doel. De stalen en aluminium laag met depressies garandeert niet alleen een snellere warmteopname, maar maakt dit kookgerei ook geschikt voor inductie.

Oppervlak

Het zeer bestendige Granitium Extreme oppervlak bestaat uit 5 lagen, die versterkt zijn met minerale deeltjes en bestand zijn tegen hoge temperaturen bij het koken zonder vloeistoffen (grillen tot 250 °C). Granitium Extreme bevat geen PFOA en is ook bestand tegen metalen gebruiksvoorwerpen.

Greep

Het ergonomisch gevormde handvat is thermisch geïsoleerd, zodat het niet alleen comfortabel in de hand ligt, maar ook veilig is. Het handvat kan in een oven met een maximale temperatuur van 160°C worden geplaatst.

Additional parameters

Category: Wokken
Warranty: 2 years
Weight: 1.1 kg
Materiaal: Aluminum
Maat: 28 cm
Product informatie: Geschikt voor inductiekookplaat
Product type: Wok
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: