Broodmes PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling

Code: ZW31026201
Brand: ZWILLING
104 € –21 %
Broodmes PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
104 € –21 % 82 €
Online op voorraad (4 pcs)

Het PROFESSIONAL "S" broodmes heeft een lang, dik gekarteld lemmet. Dit mes snijdt moeiteloos hard brood en ander gebak. Dankzij zijn doordringende lange punten produceert hij nette plakjes.

Detailed information

Product detailed description

Het PROFESSIONAL "S" broodmes heeft een lang, dik gekarteld lemmet. Dit mes snijdt moeiteloos hard brood en ander gebak. Dankzij zijn doordringende lange punten produceert hij nette plakjes.

Serie PROFESSIONEEL "S"

 • Een klassieker onder de kwaliteitsmessen
 • Ergonomisch kunststof handvat in traditioneel ontwerp met drie klinknagels
 • Betuttelingsnorm
 • Soepele overgang tussen beschermer en handvat
 • Speciaal staal geproduceerd voor ZWILLING J. A. Henckels
 • FRIODUR® blad, gevriesdroogd
 • SIGMAFORGE® mes - gesmeed uit één stuk
 • Hardheid ca. 57 HRC Rockwell-schaal
 • Hand slijpen
 • Laserblad controle
 • Levenslange garantie tegen fabricagefouten in het blad
 • Messen kunnen in de vaatwasser - maar handwas wordt aanbevolen

De messen uit de PROFESSIONAL "S" serie zijn wereldwijd bekend om hun gedegen vakmanschap, optimale gewichtsverdeling en veilig gebruik. Dit zijn klassieke messen in een ontwerp met drie pennen, met een hoge en langdurige scherpte dankzij het gebruik van speciaal staal en nauwkeurig slijpen met de hand. Professionele koks over de hele wereld vertrouwen ze, probeer ze zelf eens! Na het eerste gebruik zult u niet meer willen veranderen.

Gebruikte technologieën en materialen

Voor de productie van de messen werd een speciaal kwaliteitsstaal met een optimale hoeveelheid chroom en koolstof gebruikt, dat volgens speciale eisen exclusief voor ZWILLING J werd geproduceerd. A. Henckels. Met een Rockwell-hardheid van ongeveer 57 HRC is dit staal flexibel, heeft het goede initiële snijprestaties, een lange levensduur van het blad en een perfecte corrosiebestendigheid. Messen van dit speciale staal zijn ook gemakkelijk te slijpen. Een bevestiging van het juiste "recept" voor de productie ervan is het feit dat er al meer dan 100 miljoen messen van zijn gemaakt zonder de staalsamenstelling te veranderen.

De eigenschappen van het staal worden ten behoeve van de messenproductie verder verbeterd door een speciale gepatenteerde FRIODUR®-hardingsmethode, waarbij het staal na verhitting tot een temperatuur van meer dan 1000 °C en harding wordt bevroren tot -70 °C en vervolgens nog tweemaal wordt verhit tot een temperatuur van ca. 250 °C. De resulterende moleculaire structuur verhoogt de hardheid, taaiheid en corrosiebestendigheid van het mes aanzienlijk.

Het lemmet is gesmeed uit één stuk staal volgens de SIGMAFORGE®-methode, die de eigenschappen van het staal verbetert. Op deze manier gesmede bladen hebben een dichtere en homogenere structuur, die zorgt voor een grotere sterkte, taaiheid en weerstand tegen dof worden.

Het stabiele blad en de perfecte geometrie van het blad resulteren in uitzonderlijke zaagprestaties en precieze controle in de snede. De scherpe hoek zorgt voor nog meer scherpte, wat het snijden aangenamer maakt. Dankzij de wigvormige snede dringt het mes moeiteloos in het voedsel.

De standaardbeschermer is als onderdeel van het lemmet geïntegreerd in één stuk staal. Zorgt voor een juiste gewichtsverdeling, beschermt de vingers tegen wegglijden op het mes en zorgt voor een nauwkeurige controle van het mes.

Het ergonomische handvat is gemaakt van een duurzaam synthetisch materiaal dat splintervrij, slagvast en bestand is tegen voedingszuren. Het is vaatwasmachinebestendig. De schachten zijn met drie klinknagels aan de schacht bevestigd. De perfecte hechting van de afzonderlijke delen voorkomt het insluiten van aanslag en bacteriën, zodat de messen voldoen aan strenge hygiënische normen.

Onderhoud van messen ZWILLING

Messen met kunststof handvatten kunnen in de vaatwasmachine, maar een handwas is aan te bevelen, omdat dit vriendelijker is voor het mes. Als u liever in de vaatwasser wast, houd er dan rekening mee dat messen van hoge kwaliteit beschadigd kunnen raken als ze tijdens het wassen in contact komen met ander bestek, potten of pannen. Wanneer u vaatwerk in de vaatwasser zet, moet u dus controleren of de bladen van de messen geen andere voorwerpen kunnen raken. De fabrikant adviseert ook een spaarprogramma met een maximumtemperatuur van 55 °C voor eventueel gebruik van de vaatwasser.

Messen slijpen ZWILLING

Elk mes moet van tijd tot tijd geslepen worden. En omdat het slijpen van kartelmessen specifiek is, raden wij u aan uw messen door deskundigen te laten slijpen. Wij bieden dus een originele slijping rechtstreeks bij de fabrikant - wij regelen de verzending van het mes naar ZWILLING J. A. Henckels in Duitsland.

Additional parameters

Category: Broodmessen, Broodmes Zwilling, ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Warranty: 2 years
Weight: 0.25 kg
Maat: 20 cm
Mes-lengte: 20 cm
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Broodmes
Collectie: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.