Lage braadpan COCOTTE 26 cm, met stoominzet, basilicum, gietijzer, Staub

Code: ST1133885
Brand: Staub
380,19 € –16 %
Lage braadpan COCOTTE 26 cm, met stoominzet, basilicum, gietijzer, Staub
380,19 € –16 % 315,60 €
Online op voorraad (1 pcs)

Gedetailleerde afmetingen:

Detailed information

Product detailed description

Gedetailleerde afmetingen:

  • ⌀ 26 cm, breedte met handgrepen 33 cm
  • hoogte met deksel en stoompan 19 cm, zonder deksel 12 cm
  • V 5.2 l
  • gewicht 5,5 kg

De ronde gietijzeren pan is een tijdloos hulpje voor stoven, bakken, soepen en eenpansgerechten. Alles koken in een STAUB geëmailleerde gietijzeren pot of "COCOTTE" is heel eenvoudig.

De stoompot is geschikt voor zachtjes stomen. Bijvoorbeeld groenten of aardappelen, kip- of zalmfilet - alles is in een mum van tijd klaar en behoudt waardevolle vitaminen. Deze manier van koken is eigenlijk heel gezond, want de vitaminen en mineralen komen niet in het water terecht. Hang de stoompan met het voedsel boven het kokende water in de pan en sluit het deksel.

Staub ronde pot is een must-have in de keuken, iedereen zou er een moeten hebben.

De pan creëert een verbinding tussen het fornuis en uw tafel, zodat u direct vanaf het fornuis kunt serveren. Uw eten blijft op temperatuur en staat mooi op tafel.

De geëmailleerde binnenkant is matzwart en zorgt ervoor dat alles wat u erin kookt heerlijk en delicaat is. Een gesloten circulatie en kleine uitsteeksels aan de onderkant van het deksel creëren ideale omstandigheden voor langzaam garen en smoren.

Vooraanstaande chef-koks houden van Staub gietijzeren kookgerei vanwege de buitengewone eigenschappen: het houdt de warmte lang vast, verbetert de smaak van het voedsel en is vrijwel onverwoestbaar.

Ronde pot, basilicum ⌀ 26 cm Staub in het kort:

  • Uitsteeksels aan de binnenkant van het deksel voor het "langzaam koken" van voedsel
  • Gemakkelijk te bereiden, perfect voor zowel beginnende als professionele koks
  • Geëmailleerd gietijzeren vat, zeer duurzaam, corrosiebestendig met permanente kleuren, bestand tegen spanen, uitstekende thermische geleiding
  • Gladde bodem geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, inclusief inductie
  • Het product heeft allerlei strenge tests ondergaan om een optimale functionaliteit en smaak van uw voedsel te garanderen

OPMERKING: De stoomoven is door de fabrikant opnieuw ontworpen, waarbij het stoominzetstuk momenteel direct op de pan zit, en niet in de pan. De gaten rond de omtrek werden ook verwijderd, omdat het stoomeffect verloren ging. Het voordeel van het nieuwe type is dat er nu meer voedsel in de pan past, waardoor het werkelijke volume van het te bereiden voedsel toeneemt.

Additional parameters

Category: Pannen
Warranty: 2 years
Weight: 5 kg
Materiaal: Gietijzer
Maat: 26 cm
Product type: Pan
Collectie: Staub Vitamines bazalková
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: