Elektrische ketel KitchenAid

8 items total
Waterkoker 1,25 l, keizerrood, KitchenAid
136 €
KA5KEK1222EER
Waterkoker 1,7 l, keizerrood, KitchenAid
Waterkoker 1,7 l, keizerrood, KitchenAid
Online op voorraad (2 pcs)
191,90 €
KA5KEK1722EER
Waterkoker 5KEK1522EPP 1,5 l, flessengroen, KitchenAid
249 €
KA5KEK1522EPP
Waterkoker ARTISAN 1,5 l, gietijzer zwart, KitchenAid
249 €
KA5KEK1522EBK
Waterkoker ARTISAN 1,5 l, zwart, KitchenAid
249 €
KA5KEK1522EOB
Waterkoker ARTISAN 5KEK1522ECA 1,5 l, rood metallic, KitchenAid
249 €
KA5KEK1522ECA
Waterkoker KA5KEK1522EIB 1,5 l, inktblauw, KitchenAid
347,40 €
KA5KEK1522EIB
Waterkoker met temperatuurregeling ARTISAN 5KEK1522EER 1,5 l, keizerrood, KitchenAid KA5KEK1522EER

Ontdek Stijlvolle en Functionele Elektrische Ketels van KitchenAid.

Verbeter uw culinaire ervaring met de uitgelezen selectie elektrische ketels van KitchenAid. Deze ketels zijn ontworpen om moeiteloos stijl en functionaliteit te combineren, waardoor ze onmisbare metgezellen zijn in elke moderne keuken.

De elektrische ketels van KitchenAid zijn veel meer dan alleen keukenhulpmiddelen: het zijn opvallende stukken die een vleugje elegantie toevoegen aan uw werkblad. Met zorg ontworpen patronen, hoogwaardige materialen en een breed scala aan kleuren die aansluiten bij de inrichting van uw keuken.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk: de elektrische ketels van KitchenAid zijn ook ontworpen voor uitstekende prestaties. Dankzij geavanceerde verwarmingstechnologie wordt het water snel en efficiënt verwarmd. Gemakkelijk te gebruiken bedieningselementen en ergonomische handgrepen zorgen voor eenvoudig schenken, waardoor het bereiden van thee of koffie een waar genot wordt.

Of u nu houdt van traditioneel thee zetten op het fornuis of een elektrische ketel met moderne functies, KitchenAid biedt een breed scala aan opties. Geniet van nauwkeurige temperatuurregeling, handige functies zoals warmhouden en snel koken, die tijd en energie besparen.

Veiligheid staat voorop en de elektrische ketels van KitchenAid zijn uitgerust met verschillende beveiligingsmechanismen, waaronder automatische uitschakeling en bescherming tegen drooglopen. Dit geeft u gemoedsrust tijdens uw dagelijkse bezigheden in de keuken.

Van uw ochtendkopje thee tot direct kokend water voor het koken, de elektrische ketels van KitchenAid zijn veelzijdige metgezellen die aan uw drank- en kookbehoeften voldoen. Ze zijn ook uitstekende cadeaus voor elke thuiskok of theeliefhebber.

Verbeter uw keuken met de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit: ontdek de uitgebreide selectie elektrische ketels van KitchenAid en voeg een vleugje verfijning toe aan uw dagelijkse routine!