IJsemmer

4 items total
IJsemmer ALIR, messing, House Doctor
64 € –24 %
IJsemmer ALIR, messing, House Doctor
Online op voorraad (1 pcs)
48,50 €
HD211290801
IJsemmer ARNE JACOBSEN 1 l, zilver, Stelton
279 €
SN051
IJsemmer IJSBOX 16 cm, met ijstang, Eva Solo
99,95 € –21 %
78,20 €
ES567716
IJsklontjesschaal Grand Cru 16 cm, roestvrij staal, Rosendahl
66 €
RSD18744

IJsemmers - voor verfrissende drankjes

Wat zijn ijsemmers en waar worden ze voor gebruikt?

Een ijsemmer is een bak die ontworpen is om ijs in te bewaren. Ze bestaan in verschillende vormen en patronen en zijn meestal gemaakt van roestvrij staal. Het ijs wordt gebruikt om drankjes koel en verfrissend te houden.

IJsemmers worden vaak gebruikt op evenementen, bijeenkomsten en feestjes waar drankjes worden verstrekt, maar ze kunnen ook thuis worden gebruikt. De primaire functie van een ijsemmeris om ijs koel te houden, vanwege de dubbele wanden waardoor het ijs twee keer zo lang kan worden bewaard. IJs blijft vele uren bevroren en de dubbelwandige technologie zorgt ervoor dat het niet gaat zweten.

Op Kulina, hebben we ijsemmers van hoog kaliber en effectiviteit van vertrouwde fabrikanten zoals Eva Sola, House Doctor, en Stelton. Deze emmers worden vaak geleverd met (of kunnen worden gebruikt met) ijstang om ijs uit de emmer te pakken. Je hebt misschien ook ijsblokjesvormpjes nodig om ijs te maken, die je ook kunt vinden op Kulina.

Welke drankjes kun je het beste met ijs serveren?

Afhankelijk van het seizoen, het weer en het recept moet je drankjes gewoon met ijs serveren. Hieronder vind je een aantal dranken die zeker baat hebben bij het serveren op ijs:

  • Water: Op een warme dag kan het toevoegen van ijs aan water het hydrateren en veraangenamen.
  • Frisdrank: Het is ideaal om koolzuurhoudende dranken zoals frisdrank of bruisend water koud en met ijs te serveren, omdat de combinatie hun smaak en bruis versterkt.
  • Bier: In bepaalde landen, vooral die met warme temperaturen, worden lichte bieren zoals lagers of pilsners vaak met ijs geleverd.
  • Wijn: Witte wijn en rosé worden vaak koud geserveerd en ijs toevoegen kan helpen om de juiste serveertemperatuur te behouden.
  • Cocktails: Veel cocktails, waaronder margarita's, mojito's en daiquiri's, worden gewoonlijk geserveerd met ijs. IJs kan de smaak in evenwicht brengen door de sterkte van de alcohol te verminderen.

Over het algemeen zijn dranken die koud gedronken worden en baat hebben bij het verkoelende effect van ijs ideaal om met ijs te serveren.

Kijk ook eens naar onze flessenkoelers, shakers en kurkentrekkers voor een naadloze barervaring. Voor ideeën over wat je een vriend of collega kunt geven die graag wijn drinkt, bekijk je onze cadeau-ideeën voor wijnliefhebbers.