Martiniglas SOMMELIERS MARTINI, 210 ml Riedel

Code: RD440017
Brand: Riedel
89 € –11 %
Martiniglas SOMMELIERS MARTINI, 210 ml Riedel
89 € –11 % 79 €
Online op voorraad (7 pcs)

SOMMELIERS serie:

Detailed information

Product detailed description

SOMMELIERS serie:

Claus Riedel introduceerde de eerste serie glazen voor kenners in 1973 in Orvieto in samenwerking met de Italiaanse vereniging van sommeliers A.I.S. (Associazione Italiana Sommeliers). De serie omvat 10 verschillende maten.

Vanaf dat moment is de wereld van de wijn fundamenteel veranderd.

In verschillende regio's en op verschillende continenten worden tegenwoordig wijnen geproduceerd die destijds niet bestonden of volledig onbekend waren. Daarom werd de ontwikkeling van de Sommeliers-serie voortgezet door zijn zoon Georg Riedel totdat Sommeliers een grootschalige "vitrum-vinotheek" werd op het hoogste niveau van technische ontwikkeling.

In 1991 schreef Robert Parker, redacteur van Wine Advocate magazine: "De beste bril, zowel uit technisch oogpunt als uit het oogpunt van maximaal genot, is die van Riedel. Het effect dat deze glazen geven aan fijne wijn is werkelijk buitengewoon. Ik kan niet genoeg uitdrukken hoeveel verschil het maakt."

Dankzij de wereldwijde vraag is de Sommeliers serie nu de absolute top wijnglazen serie en de meest succesvolle handgeblazen wijnglazen serie ter wereld. Elk glas wordt individueel vervaardigd: de bovenkant wordt in een mal geblazen, de steel en de voet worden met de hand gevormd volgens productiemethoden die begin 1900 zijn ontwikkeld.

De glasmakers gebruiken hun talenten, hun vaardigheden en zorg zijn essentieel om de Sommeliers-serie het vakmanschap te geven dat de klanten verwachten. Sommeliers zijn gemaakt van glas met meer dan 24% lood.

Additional parameters

Category: Wijnglazen
Warranty: 2 years
Weight: 0.31 kg
Materiaal: Glas
Product type: Glazen
Collectie: Riedel Sommeliers
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: