Nieuw bij

Nieuwkomers

Onze zorgvuldig geselecteerde schatten die we niet kunnen wachten tot u ze ziet

BUGATTI

Synoniem voor luxe. Omring jezelf met prachtige apparaten die je energie geven en je emoties en zintuigen stimuleren voordat je ze zelfs maar aanzet.

MILL & MORTAR

De beste kwaliteit kruiden uit de hele wereld. Zorgvuldig geselecteerde ecologische producten in BIO en fairtrade kwaliteit.

NACHTMANN BARISTA

Espresso hoort thuis op porselein, vlak wit, cappuccino en latte geniet je het beste uit een glas. Zichtbaar gescheiden lagen koffie en melk zijn een meesterschap van de barista en behoren tot het genot van koffie.

FRITZ HANSEN IKEBANA

We spreken de taal van bloemen niet, maar we weten bijna zeker dat als we naar deze vaas kijken, alle bloemen roepen "We willen naar Ikebana".

KITCHENAID BLOSSOM

Dit is niet zomaar een extreem krachtige countertop stand mixer. Dit is een nieuw sieraad voor in huis. Een investering waar u nooit spijt van krijgt. Gelimiteerde serie geïnspireerd door de schoonheid van de natuur.

WÜSTHOF COLOUR

Mijn mes. Mijn stijl. Populaire betrouwbare messen in nieuwe frisse kleuren.

EVA SOLO GOLDEN SAND

Laat de zon binnen, of het buiten nu zonnig is of niet. Warm uzelf op met deze fleurige serie voor uw warme drankjes, en geen enkele milt kan u ooit nog raken.

EVA SOLO GREEN TOOLS

Deze stijlvolle helpers zijn niet toevallig groen. 50% van het plastic wordt vervangen door tarwevezels - de producten zijn dus ecologisch en de structuur van het materiaal voelt aangenaam aan.