Ovenschaal 36 x 23 cm, bordeauxrood, Emile Henry

Code: EH349652
52,36 € –15 %
Ovenschaal 36 x 23 cm, bordeauxrood, Emile Henry
52,36 € –15 % 44,40 €
Online op voorraad (10 pcs)

Praktisch in de keuken, elegant op tafel

Detailed information

Product detailed description

Praktisch in de keuken, elegant op tafel

De keramische ovenschalen Emile Henry zijn niet alleen betrouwbare helpers in de keuken, maar dankzij hun strakke design zijn ze zeker het middelpunt van de belangstelling aan tafel. Het verbeterde en elegantere ontwerp van de handgrepen, die vloeiend overgaan in de rand van de containers, maakt stapelen mogelijk. Bovendien zal iedereen de gemakkelijke bediening waarderen. De ovenschalen in prachtige, op Frankrijk geïnspireerde kleuren en de nieuwste trends kunnen vrij met elkaar worden gecombineerd tot frisse combinaties in de keuken en aan tafel. Kies uit meerdere maten, afgestemd op lasagne, moussaka, frites of zwezerik. High Resistance® keramiek zorgt ervoor dat uw eten warm blijft lang nadat het uit de oven komt, zodat u nog wat langer van uw maaltijd kunt genieten.

De Emile Henry is stoot- en krasbestendig dankzij de High Resistance®-technologie, zodat u niet alleen kunt bakken, maar ook voedsel kunt portioneren en serveren. Alle verpakkingen kunnen in de magnetron worden gebruikt. Zodra u de Emile Henry uit de vriezer haalt, kunt u hem meteen in de oven of magnetron zetten. Dit kookgerei is niet bedoeld voor gebruik op directe warmtebronnen zoals gas- of elektrische kookplaten. Alle schalen van Emile Henry zijn vaatwasmachinebestendig. Hij is bestand tegen temperaturen tot 270 °C.

Emile Henry is een traditioneel Frans merk en levert sinds 1850 kwaliteitskeramiek aan huishoudens. Alle producten zijn grotendeels handgemaakt, dus elk stuk is een origineel. Gestempelde markering aan de onderkant, bijv. JN3 is niet het nummer van uw kruik of mal, maar de handtekening van de ambachtsman en een vluchtige herinnering aan het moment waarop het product werd gecreëerd in Marcigny, Frankrijk.

Additional parameters

Category: Ovenschalen
Warranty: 2 years
Weight: 1.8 kg
Kleur: Rood
Materiaal: Keramiek
Maat: 36 cm
Product type: Ovenschaal
Collectie: Emile Henry Burgundy
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: