Sauspan SNACK SET 12 cm, Fissler

Code: FS816612100
Brand: Fissler
55,50 €
Online op voorraad (4 pcs)

De snackset Fissler is ontworpen voor kleine huishoudens. Het kleine volume van het keukengerei maakt het mogelijk 1-2 porties te bereiden en zo zuinig te koken. De grootte van het kookgerei moet altijd samengaan met de hoeveelheid porties die u gaat koken. Met de Fissler snackset kunt u uw eerste studentenappartement, eenpersoonshuishouden of ouderen of pasgetrouwden verblijden.

Detailed information

Product detailed description

De snackset Fissler is ontworpen voor kleine huishoudens. Het kleine volume van het keukengerei maakt het mogelijk 1-2 porties te bereiden en zo zuinig te koken. De grootte van het kookgerei moet altijd samengaan met de hoeveelheid porties die u gaat koken. Met de Fissler snackset kunt u een eerste studentenappartement inrichten, een eenpersoonshuishouden of ouderen of pasgetrouwden verblijden.

  • Kleine volumes en hoogwaardig ontwerp
  • Buitenkant gepolijst en binnenkant gladde satijnen afwerking
  • Kookgerei van roestvrij staal 18/10
  • Uitstekende thermische geleiding van de bodem
  • Comfortabel handvat - geen pannenlap nodig
  • Slijtvast, krasbestendig
  • Gebogen bredere rand voor schoon, druipvrij schenken
  • SuperThermic basis geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Kan in de oven gebruikt worden
  • Vaatwasserbestendig

De snackset is gemaakt van roestvrij staal 18/10 (18% chroom, 10% nikkel, 72% staal), zeer gemakkelijk te reinigen, hygiënisch en uiterst corrosiebestendig. Het handvat blijft koel tijdens het kookproces. De gebogen, bredere rand van de pot zorgt ervoor dat u niet per ongeluk morst.

De perfect vlakke SuperThermic basis is geschikt voor gebruik op alle bronnen, inclusief inductie. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en het koken verloopt energie- en tijdbesparend. De binnenkant van de pot is perfect glad en gemakkelijk te reinigen. De verbinding tussen de bodem en de wanden is altijd vol, zonder holle ruimtes. De overgang tussen de bodem en de wanden is afgerond - u zult dit vooral waarderen bij het roeren van dichte inhoud, wanneer het nodig is de hele omtrek van de pan met de pan te volgen.

Onze tips voor energiezuinig koken: om energiezuinig te koken moet u de juiste verwarmingsintensiteit vinden. Het voedsel in de pan moet slechts zachtjes worden gekookt, waarbij weinig stoom ontsnapt. Te veel stoom betekent dat de temperatuur moet worden verlaagd!

Elke 3 seconden wordt er wereldwijd 1 Fissler product verkocht!

Fissler GmbH is Duitslands grootste fabrikant van huishoud- en keukengerei. Via haar verkoopkantoren is zij actief op alle continenten van de wereld in meer dan 80 landen. Het label "Superbrand from Germany" plaatst Fissler terecht bij de meest invloedrijke brandewijnen. Een sterke focus op innovatie en ontwikkeling gedurende vele decennia draagt terecht bij tot de productie van producten die u in staat stellen om vaak saaie technologische processen op een speelse en nieuwe manier te ervaren. Elk jaar kijken klanten reikhalzend uit naar nieuwe producten die hen zullen vermaken. Fissler is een pionier van nieuwe trends, zoals blijkt uit talrijke patenten en design awards. Vermeldenswaard is ook het controlebeheer, dat het gehele productieproces volgens strikte normen doorloopt. Moderne productietechnologieën en nieuwe controle-instrumenten garanderen de hoogste kwaliteit. Al meer dan 170 jaar steunt Fissler op 3 belangrijke pijlers: technologische knowhow, perfecte productie en grote innovatiekracht. Alle 700 medewerkers hebben één doel voor ogen: een product op maat van de klant. Koken moet onze klanten plezieren! Gemaakt in Fissler (Duitsland)

Additional parameters

Category: Sauspannen
Warranty: 2 years
Weight: 0.48 kg
Kleur: Zilver
Materiaal: Roestvrij staal
Maat: 12 cm
Product informatie: Geschikt voor de oven
Product type: Sauspan
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: