Pannendeksel ORIGINAL PRO COLLECTION 16 cm, Fissler

Code: FS08310616600
Brand: Fissler
39 €
Online op voorraad (2 pcs)

Glazen deksel met roestvrijstalen handgrepen voor kookgerei met een diameter van 16 cm uit de Profi Colection® serie van Fissler. Zelfs het meest perfecte product heeft soms reserveonderdelen nodig, en de beste zijn natuurlijk origineel.

Detailed information

Product detailed description

Kookgerei Fissler original pro collection® - gemaakt door professionals voor professionals. Robuust roestvrijstalen materiaal en een zwaar, nauwsluitend deksel, dit is het soort kookgerei dat u in elke professionele keuken aantreft. De toenemende vraag naar keukenapparatuur was een duidelijk signaal om een professionele kookserie te creëren.

 • Koken met minimaal water!
 • Hoogwaardige technische verwerking
 • Robuust ontwerp van professioneel kookgerei
 • Halfmat uiterlijk in 18/10 roestvrij staal
 • Slijtvast, krasbestendig, watervlekbestendig en bestand tegen vingerafdrukken
 • Uitstekende warmtegeleiding voor energiezuinig koken dankzij de aluminium kern
 • Perfect passend glazen deksel
 • Deksel met interne curve - voor sappige levensmiddelen - Condensatie-plus functie
 • Ruime dekselgreep en handgrepen blijven koel
 • Comfortabele, ruime roestvrijstalen handgrepen - geen pannenlap nodig
 • Gebogen bredere rand voor schoon, druipvrij schenken
 • Geïntegreerde interne meetschaal
 • CookStar basis geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
 • Kan gebruikt worden in de oven / met deksel tot 180°C
 • Vaatwasserbestendig
 • Design- en kwaliteitsprijzen KeukenInovatie van het jaar 2008, iF design award China 2008
 • Verlengde garantie 10 jaar

De pannenset met glazen deksels is een basispannenset die u geleidelijk kunt uitbreiden met andere soorten kookgerei uit deze serie - voeg een wok, pannen of ovenschalen toe en koken wordt leuk!

De Original Pro Collection® professionele pan is gemaakt van 18/10 roestvrij staal (18% chroom, 10% nikkel, 72% staal), zeer gemakkelijk te reinigen, hygiënisch en uiterst corrosiebestendig. Het halfmatte oppervlak is perfect glad en is bestand tegen vingerafdrukken en watervlekken. De handgrepen en grepen in gepolijste afwerking blijven koel tijdens het hele kookproces. Hun concept is echt genereus - zelfs wanneer u snel werkt, vindt u snel de optimale en veilige greep en blijven uw handen uit de buurt van het lichaam van de pot, zodat er geen risico op brandwonden is.

De ontwerpers concentreerden zich op de vorm van het deksel, waarom niet het niveau van de uiteindelijke smaak verhogen met een eenvoudig detail? De interne kromming van het deksel helpt gecondenseerde stoom terug te stromen in de pan - waardoor het voedsel veel sappiger wordt en op een natuurlijkere manier suddert. Het stevige deksel sluit goed aan op de rand van de pan - koken is zeer tijd- en energiezuinig en bovenal kunt u koken met minimaal water, omdat de hoeveelheid water wordt bevorderd door condensatie. Dankzij het glazen deksel heeft u altijd visuele controle over uw voedsel.

De perfect vlakke basis van de CookStar is geschikt voor gebruik op alle bronnen, inclusief inductie. Dankzij de aluminium ingekapselde kern wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en is het koken energie- en tijdbesparend. De binnenkant van de pot is perfect glad en gemakkelijk te reinigen. Met de geïntegreerde maatbeker kunt u bijhouden hoeveel porties u deze keer kookt. De verbinding tussen de basis en de muren is altijd volledig, zonder holle ruimtes. De overgang tussen de bodem en de wanden is afgerond - u zult dit vooral waarderen bij het roeren van dichte inhoud, wanneer het nodig is de hele omtrek van de pan met de pan te volgen. U vindt een breed scala aan maat- en typevarianten die een uitgebreid Fissler original pro collection® assortiment vormen. Als u uw dierbaren een plezier wilt doen, schenkt u hun niet alleen de hoogste kwaliteit kookgerei, maar ook de mogelijkheid om te gaan koken als een chef-kok!

Onze tips voor energiezuinig koken: om energiezuinig te koken moet u de juiste verwarmingsintensiteit vinden. Het voedsel in de pan moet slechts zachtjes worden gekookt, waarbij weinig stoom ontsnapt. Te veel stoom betekent dat de temperatuur moet worden verlaagd! Met de CookStar-basis kunt u de pan uitschakelen voordat het voedsel gaar is - profiteer optimaal van de grote warmteaccumulatie van de aluminium kern! Kies het formaat van uw kookgerei altijd in overeenstemming met de hoeveelheid ingrediënten waarmee u werkt. Als het recept het toelaat, gebruik dan altijd een deksel - de kooktijd wordt dan aanzienlijk verkort.

Elke 3 seconden wordt er wereldwijd 1 Fissler product verkocht!

Fissler GmbH is Duitslands grootste fabrikant van huishoud- en keukengerei. Via haar verkoopkantoren is zij actief op alle continenten van de wereld in meer dan 80 landen. Het label "Superbrand from Germany" plaatst Fissler terecht bij de meest invloedrijke brandewijnen. Een sterke focus op innovatie en ontwikkeling gedurende vele decennia draagt terecht bij tot de productie van producten die u in staat stellen om vaak saaie technologische processen op een speelse en nieuwe manier te ervaren. Elk jaar kijken klanten reikhalzend uit naar nieuwe producten die hen zullen vermaken. Fissler is een pionier van nieuwe trends, zoals blijkt uit talrijke patenten en design awards. Vermeldenswaard is ook het controlebeheer, dat het gehele productieproces volgens strikte normen doorloopt. Moderne productietechnologieën en nieuwe controle-instrumenten garanderen de hoogste kwaliteit. Al meer dan 170 jaar steunt Fissler op 3 belangrijke pijlers: technologische knowhow, perfecte productie en grote innovatiekracht. Alle 700 medewerkers hebben één doel voor ogen: een product op maat van de klant. Koken moet onze klanten plezieren! Gemaakt in Fissler (Duitsland)

Additional parameters

Category: Pannendeksels
Warranty: 2 years
Weight: 0.45 kg
Materiaal: Glas
Maat: 16 cm
Product type: Deksels
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: