Geurfilters INTELLIGENT WASTE, 2 stuks, voor afvalbakken TOTEM, TITAN en STACK, Joseph Joseph

Code: JS30005
12 €
Online op voorraad (24 pcs)

2 reservefilters voor Joseph Joseph. Dankzij de luchtfiltering hoeft u de zak pas weg te gooien als hij helemaal vol is. Geur wordt afgevangen door actieve koolfilters - geschikt voor Totem en recyclingbakken.

Detailed information

Product detailed description

2 reservefilters voor Joseph Joseph. Dankzij de luchtfiltering hoeft u de zak pas weg te gooien als hij helemaal vol is. Geur wordt afgevangen door actieve koolfilters - geschikt voor Totem en recyclingbakken.

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Afvalbakken
Warranty: 2 years
Weight: 0.12 kg
Stuks in een set: 2 art.
Product type: Afvalbak
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: