Groente- en keukenmes TWIN GRIP, rood, Zwilling

Code: ZW38634000
Brand: ZWILLING
21,02 € –28 %
Groente- en keukenmes TWIN GRIP, rood, Zwilling
21,02 € –28 % 15 €
Online op voorraad (2 pcs)

De Zwilling set bestaat uit een schilmesje met een korte lemmetlengte van 9 cm en een groenteschiller. Het lemmet van het mes is gemaakt van een speciaal mengsel van roestvrij staal met een hardheid van 57 HRC. Wassen met de hand wordt aanbevolen.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

De set uit de Twin Grip collectie van Zwilling bevat een groenteschiller en een schilmesje met een kort recht lemmet van 9 cm, geschikt voor het schillen, opmaken en snijden van kleinere vruchten en groenten. Een aardappelschiller is ideaal voor aardappelen en andere groenten en fruit.

Het mes is gesmeed uit één stuk staal, dus zonder lasnaden en zonder verbindingen. Het is perfect uitgebalanceerd en veilig en gemakkelijk om mee te werken. Het blad is gevriesdroogd. Het mes heeft een langdurige scherpte die gemakkelijk kan worden hersteld door handmatig slijpen, polijsten en lasercontrole.

Het handvat is ergonomisch gevormd, niet absorberend en gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal. De beschermer brengt het mes in evenwicht en beschermt de vingers bij het snijden. Het lemmet is gemaakt van een speciaal mengsel van Duits roestvrij staal, chroom en koolstof met een hardheid van ongeveer 57 HRC (Rockwell-schaal). Het mes is vaatwasmachinebestendig, maar wij raden een mildere handwas aan. De scherpte en lange levensduur van het mes kunnen worden gewaarborgd door regelmatig onderhoud met een slijper en wetsteen. Gebruik een messenblok voor veilig en handig opbergen.

We verzenden binnen twee werkdagen na bestelling.

SPECIFICATIES

Het pakket bevat:

1 x dunschiller

1 x schilmes, lemmetlengte 9 cm, lemmetlengte 19,5 cm, lemmethoogte 1,5 cm, gewicht 20 g

Materiaal: mengsel van roestvrij staal, chroom en koolstof (lemmet), kunststof (handvat)

Kleur: zilver, rood

Garantie: 50 jaar op het blad, andere onderdelen 2 jaar

VOORDELEN EN NADELEN

plus

Het mes is gesmeed uit één stuk speciaal Duits roestvrij staal met een hardheid van 57 HRC.

De perfecte balans van het mes maakt een eenvoudige en veilige hantering mogelijk.

Langdurige scherpte dankzij handmatig slijpen, polijsten en lasercontrole.

Ergonomisch gevormd handvat met beschermkap die het mes in evenwicht houdt en de vingers beschermt.

Inclusief een dunschiller voor het schillen van fruit en groenten.

PRAKTISCHE TIP

Vaatwasserbestendig: ja, maar wij raden een mildere handwas aan

Onderhoud van Zwilling messen

Wassen en schoonmaken

Zwilling messen zijn vaatwasmachinebestendig dankzij de speciale formule van het hoogwaardige staal messen mogen niet worden blootgesteld aan temperaturen boven 55 °C en mag geen andere voorwerpen aanraken (potten, bestek, andere messen). Afwasmiddelen bevatten vaak agressieve chemicaliën die het oppervlak van het staal en het handvat kunnen beschadigen, terwijl ze ook de levensduur van de messen verkorten en de tijd dat ze hun hoge scherpte behouden verkorten. Wassen met de hand is vriendelijker voor messen en wordt daarom aanbevolen. Was messen met lauw water en een mild schoonmaakmiddel met de zachte kant van een spons.

Snijmat

Wij raden aan een flexibele snijplank te gebruiken - van hout, silicone of plastic. Te harde materialen, zoals glas, graniet of keramiek, kunnen onder bepaalde omstandigheden het mes en de snijkant beschadigen.

Slijpen

Elk mes, zelfs het beste, verliest vroeg of laat zijn oorspronkelijke scherpte en moet worden geslepen. En omdat een bot mes gevaarlijker is dan een scherp mes, raden wij u aan uw messen regelmatig te slijpen. Als er een "tand" of vervorming op het mes ontstaat, raden wij aan het mes zo snel mogelijk aan een specialist (beproefd bestek) toe te vertrouwen.
Wij adviseren originele Zwilling slijpers, wetstenen en slijpstenen te gebruiken voor het slijpen.

Veilige opslag

Bewaar messen op een veilige plaats (buiten het bereik van kinderen) en zorg er altijd voor dat het heft naar u gericht is, niet het lemmet. De messen mogen elkaar tijdens de opslag niet raken.
Plaats altijd alleen gereinigde en gedroogde messen in het houten messenblok of op de magneetstang.

Het juiste mes

Gebruik altijd het juiste mes - de grootte en textuur van de ingrediënten die u verwerkt (vlees, groenten, vis, gebakken producten) varieert sterk, dus gebruik specifieke snijtechnieken en dus een specifiek mes voor elk ingrediënt.

Bron : www.vasekuchyne.cz

Additional parameters

Category: Messensets
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Kleur: Rood
Maat: 9 cm
Mes-lengte: 9 cm
Stuks in een set: 2 art.
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Speciale messen
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.