Koffielepel (set) NUOVA, 6 stuks, WMF

Code: WM1291746046
Brand: WMF
22 €
Online op voorraad (8 pcs)
6x koffie/thee lepel

Detailed information

Product detailed description

De Nuova lange koffielepels zijn ideaal voor liefhebbers van grotere koppen koffie.

De koffie/theelepel wordt gebruikt voor koffie, thee en andere warme dranken zoals cacao. Het is ook geschikt voor desserts zoals pudding en dergelijke. De kop van de koffielepel is in vergelijking met een gewone lepel kleiner en wordt gebruikt om te roeren en de drank op te scheppen. Door zijn grootte is hij ontworpen voor kopjes en mokken.

Het speciale bestek uit de Nuova-serie van hoogwaardig Cromargan®-edelstaal in gepolijste uitvoering maakt door zijn geraffineerde vormgeving de dagelijkse bezigheden gemakkelijker en bovendien mooi om te zien. De charme van de Nuova-serie ligt in de integriteit en continuïteit van de vormen, de afzonderlijke bestekdelen passen perfect bij elkaar. Ontwerpers Jutta Keil en André Stocker hebben ze voorzien van een aantrekkelijk en tijdloos ontwerp dat zowel geschikt is voor feestelijke gelegenheden als voor dagelijks gebruik.

Het bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal Cromargan®, dat 72% staal, 18% chroom en 10% nikkel bevat. Het is een duurzaam, niet-corrosief, voedselzuurbestendig materiaal. Cromargan® is mooi glanzend en gemakkelijk te reinigen. Bestek is vaatwasmachinebestendig.

Additional parameters

Category: Theelepelsets
Warranty: 2 years
Weight: 0.2 kg
Product type: Thee- en koffie-accessoires
Collectie: WMF Nuova
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: