Messenset TWIN GRIP, 2-delig, Zwilling

Code: ZW38736200
Brand: ZWILLING
19 € –5 %
Messenset TWIN GRIP, 2-delig, Zwilling
19 € –5 % 18 €
Online op voorraad (1 pcs)

De messenset bestaat uit een Zwilling ontbijtmes met een gekarteld lemmet van 12 cm, dat geschikt is voor gebak en zacht fruit en groenten met een harde schil, en een schilmes met een kort lemmet van 9 cm. De messen zijn gemaakt van een speciaal mengsel van roestvrij staal met een hardheid van 57 HRC. Wassen met de hand wordt aanbevolen

Detailed information

Product detailed description

POPIS

De Twin Grip messenset van Zwilling bestaat uit een ontbijtmes en een schilmes. Het ontbijtmes heeft een kort lemmet van12 cm met kartels. Dit mes is ideaal voor het snijden van gebak (baguettes, broodjes, rolletjes) of voor het snijden van zachte groenten en fruit met een taaie schil (bv. tomaten). Het schilmes met een korte, rechte lemmetlengte van 9 cm is geschikt voor het schillen, bijsnijden en snijden van kleinere stukken fruit en groenten.

De messen worden uit één stuk staal gesmeed en zijn dus las- en voegvrij. Ze zijn perfect uitgebalanceerd en veilig en gemakkelijk om mee te werken. De messen zijn gehard door bevriezing. De messen hebben een langdurige scherpte die gemakkelijk kan worden hersteld dankzij handmatig slijpen, polijsten en lasercontrole.

De handgrepen zijn ergonomisch gevormd, sparloos en gemaakt van duurzaam kunststof. De beschermers houden het mes in evenwicht en beschermen de vingers bij het snijden. De messen zijn gemaakt van een speciaal mengsel van Duits roestvrij staal, chroom en koolstof met een hardheid van ca. 57 HRC (Rockwell-schaal). De messen zijn vaatwasmachinebestendig, maar wij raden een mildere handwas aan. Gebruik het messenblok voor veilig en handig opbergen.

We verzenden binnen twee werkdagen na bestelling.

SPECIFICATIES

Het pakket bevat:

1 x ontbijtmes, lemmetlengte 12 cm, lemmetlengte 22,3 cm, lemmethoogte 1,6 cm, gewicht 25 g

1 x schilmes, lemmetlengte 9 cm, lemmetlengte 19,5 cm, lemmethoogte 1,5 cm, gewicht 20 g

Materiaal: mengsel van roestvrij staal, chroom en koolstof (lemmet), kunststof (handvat)

Kleur: zilver, zwart

Garantie: 50 jaar op het blad, andere onderdelen 2 jaar

VOORDELEN EN NADELEN

plus

De messen zijn gesmeed uit één stuk speciaal Duits roestvrij staal met een hardheid van 57 HRC.

De perfecte balans van de messen maakt een eenvoudige en veilige hantering mogelijk.

Langdurige scherpte dankzij handmatig slijpen, polijsten en lasercontrole.

Ergonomisch gevormd handvat met beschermkap die het mes in evenwicht houdt en de vingers beschermt.

PRAKTISCHE TIP

Vaatwasserbestendig: ja, maar wij raden een mildere handwas aan

Onderhoud van Zwilling messen

Wassen en schoonmaken

Zwilling messen zijn vaatwasmachinebestendig dankzij de speciale formule van het hoogwaardige staal messen mogen niet worden blootgesteld aan temperaturen boven 55 °C en mag geen andere voorwerpen aanraken (potten, bestek, andere messen). Afwasmiddelen bevatten vaak agressieve chemicaliën die het oppervlak van het staal en het handvat kunnen beschadigen, terwijl ze ook de levensduur van de messen verkorten en de tijd dat ze hun hoge scherpte behouden verkorten. Wassen met de hand is vriendelijker voor messen en wordt daarom aanbevolen. Was messen met lauw water en een mild schoonmaakmiddel met de zachte kant van een spons.

Snijmat

Wij raden aan een flexibele snijplank te gebruiken - van hout, silicone of plastic. Te harde materialen, zoals glas, graniet of keramiek, kunnen onder bepaalde omstandigheden het mes en de snijkant beschadigen.

Slijpen

Elk mes, zelfs het beste, verliest vroeg of laat zijn oorspronkelijke scherpte en moet worden geslepen. En omdat een bot mes gevaarlijker is dan een scherp mes, raden wij u aan uw messen regelmatig te slijpen. Als er een "tand" of vervorming op het mes ontstaat, raden wij aan het mes zo snel mogelijk aan een specialist (beproefd bestek) toe te vertrouwen.
Wij adviseren originele Zwilling slijpers, wetstenen en slijpstenen te gebruiken voor het slijpen.

Veilige opslag

Bewaar messen op een veilige plaats (buiten het bereik van kinderen) en zorg er altijd voor dat het heft naar u gericht is, niet het lemmet. De messen mogen elkaar tijdens de opslag niet raken.
Plaats altijd alleen gereinigde en gedroogde messen in het houten messenblok of op de magneetstang.

Het juiste mes

Gebruik altijd het juiste mes - de grootte en textuur van de ingrediënten die u verwerkt (vlees, groenten, vis, gebakken producten) varieert sterk, dus gebruik specifieke snijtechnieken en dus een specifiek mes voor elk ingrediënt.

Bron : www.vasekuchyne.cz

Additional parameters

Category: Messensets
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Met een blok: Nee
Stuks in een set: 2 art.
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Messenset
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.