Ramekin LE N°10, set van 2 stuks, crème, klei, Emile Henry

Code: EH024010
21,38 € –16 %
Ramekin LE N°10, set van 2 stuks, crème, klei, Emile Henry
21,38 € –16 % 17,80 €
Online op voorraad (8 pcs)

Set bestaat uit 2x schaaltjes

Detailed information

Product detailed description

De ramekin ovenschaal is geschikt voor het bakken en stoven van kleine, individuele porties voedsel, hij kan worden gebruikt voor gegratineerde aardappelen of mini cakes en muffins of soufflés, die er in deze schaal op tafel prachtig uit zullen zien. Of u kunt verschillende barbecuesauzen, salsa voor nacho's, noten, enz. serveren.

De Emile Henry is stoot- en krasbestendig dankzij de High Resistance®-technologie, zodat u niet alleen kunt bakken, maar ook voedsel kunt portioneren en serveren. Alle verpakkingen kunnen in de magnetron worden gebruikt. Zodra u de Emile Henry uit de vriezer haalt, kunt u hem meteen in de oven of magnetron zetten. Dit kookgerei is niet bedoeld voor gebruik op directe warmtebronnen zoals gas- of elektrische kookplaten. Alle schalen van Emile Henry zijn vaatwasmachinebestendig. Hij is bestand tegen temperaturen tot 250 °C.

Wist je dat...?

Emile Henry is een traditioneel Frans merk en levert sinds 1850 kwaliteitskeramiek aan huishoudens. Alle producten zijn grotendeels handgemaakt, dus elk stuk is een origineel. Gestempelde markering aan de onderkant, bijv. JN3 is niet het nummer van uw kruik of mal, maar de handtekening van de ambachtsman en een vluchtige herinnering aan het moment waarop het product werd gecreëerd in Marcigny, Frankrijk.

Additional parameters

Category: Ramekins
Warranty: 2 years
Weight: 0.4 kg
Kleur: Creme
Materiaal: Keramiek
Maat: 10 cm
Stuks in een set: 2 art.
Product type: Bakvormen
Collectie: Emile Henry Clay
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: